WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Neacel 28-06-2007 11:16

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh (Μήνυμα 18577)
Παρεμβαση μανατζερ του Basilis7hh: 'Ο πελατης μου δηλωνει οτι ουδεποτε εκανε χρηση απαγορευμενων ουσιων και ειναι προθυμος να κατουρησει οπου και οποτε του πειτε για να περασει απο ντοπινγκ κοντρολ. Ουδεποτε αρνηθηκε ουρα σε οποιον του τα ζητησε και αυτο αλλωστε ειναι και δειγμα της ακεραιοτητας του χαρακτηρα του. Αυτα που ακουγονται ειναι συκοφαντιες καθως η αυξημενη τεστοστερονη στον οργανισμο του πελατη μου ειναι ενδογενης και προκειται για κατασταση που ειναι γνωστη εδω και καιρο και παρακολουθειται στενα απο την προσωπικη του γιατρο, η οποια βρισκεται παντοτε σε ετοιμοτητα για παν ενδεχομενο. Και για την κλισεδουρα της υποθεσης, οποιος εχει στοιχεια να παει στον εισαγγελεα.'

Άστα αυτά και ο άλλος πήγαινε για ντοπινγκ κοντρολ και αντί αυτού κατούραγε το παιδί που έφερνε τα νερά.

Εγώ από την σειρά μου θα ζητήσω να γίνει στον Basillis7hh εξέταση ούρων και αίματος, κολονοσκόπηση, τεστ παπ και τζόμινι τεστ. Mόνο έτσι θα πειστώ.....

Cantona13 28-06-2007 11:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 18613)
Άστα αυτά και ο άλλος πήγαινε για ντοπινγκ κοντρολ και αντί αυτού κατούραγε το παιδί που έφερνε τα νερά.

Εγώ από την σειρά μου θα ζητήσω να γίνει στον Basillis7hh εξέταση ούρων και αίματος, κολονοσκόπηση, τεστ παπ και τζόμινι τεστ. Mόνο έτσι θα πειστώ.....

:hehe::hehe::hehe:
Και αλκοτεστ

Commando7hh 28-06-2007 12:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 18613)

μηπως θες να κανω και τεστ εγκυμοσυνης για να πειστεις ? :amhn: :P

gatoni 28-06-2007 15:24

Γιατί να είσαι ΤΟΣΟ μεγάλη παιχτούρα;

kallithea4 28-06-2007 15:30

Έλα μωρέ,στην εθνική Ελλάδος θα δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια,θα έκανε ότι ήθελε,κτλ...

Xavier 28-06-2007 15:39

για την εθνική ελλάδας και την απώλεια του παίκτη να κατηγορήσεις την ομάδα σου χρόνη, κανέναν άλλο. Γκολάρα ο Καστίγιο πάντως ...

kallithea4 28-06-2007 15:42

Δεν λέω αυτό Μπίλυ.Σε κάποιους αναφέρομαι που τον θεωρούσαν περιττό και προβληματικό για την εθνική.

Xavier 28-06-2007 15:44

καλά αυτά είναι εγωισμοί και π@π@ριές. όποιος λέει "καλύτερα" και "άσε με το κωλόπαιδο" κλπ είναι ηλίθιος με δίπλωμα.

Slipknot 28-06-2007 15:53

Ο Καστιγιο αν συνεχισει ετσι θα μας φυγει συντομα... :(

Τουλαχιστον αν φυγει ελπιζω να τα παρουμε χοντρα. ;D

mousaka+10 28-06-2007 16:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 18686)
Ο Καστιγιο αν συνεχισει ετσι θα μας φυγει συντομα... :(

Τουλαχιστον αν φυγει ελπιζω να τα παρουμε χοντρα. ;D

Εσεαν τι σε νοιαζει ρε;

Εσυ θα τα παρεις ή θα τα δωσει ο Κοκκαλης στη γυναικα του Μορφεο για να ερθει Ελλαδα;:hehe::hehe:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0