|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| 111.111.111 x 111.111.111 = 12.345.678.987.654.321 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1371 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Είναι άδικο να χρεωθεί η κάρτα του Παπασταθόπουλου. Ο διαιτητής ήταν Βέλγος. Δηλαδή η κάρτα βγήκε μόνη της. Άρα δεν πρέπει να μετρήσει.
|
|
|
|
|
|
|
#1373 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Εγω παντως τον διαιτητη για κανα μισαωρο τον ειχα περασει για γυναικα.
![]() Οτι και να λεμε παντως ο Παπασταθοπουλος θα λειψει πολυ... Σε ολο το τουρνουα ειναι μακραν ο καλυτερος αμυντικος. Και εγω πιστευω οτι ηταν μεγαλη πατατα οι κιτρινες που εφαγαν, μεγαλυτερη ομως του Πλιατσικα επειδη πρωτον, εκανε το τακλιν στο κεντρο και δευτερον, ειχε ηδη κιτρινη καρτα και επρεπε να προσεχει. Το λαθος του Παπασταθοπουλου δεν δικαιολογειται για την εμπειρια του, αλλα καλο θα ειναι να μην τα παραλεμε, αφου δεν ξερουμε καλα καλα αν υπηρχε παραβαση στην φαση. Ποσο μαλλον αν επρεπε να τιμωρηθει και με κιτρινη καρτα. |
|
|
|
|
|
#1375 (permalink) |
|
![]() |
Φωνή 4: " Έτσι δαγκώνει η κόμπρα,έτσι πηδάει το καγκουρό! Καταπιείτε τις γλώσσες σας τώρα γραφικοί επικριτές του... ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΛΕΜΕ!"
Κόμπρααα,κόμπρααα... |
|
|
|
|
|
|
#1376 (permalink) |
|
![]() |
Η Λεβερκούζεν κέρδισε 15-1 κάποια Κράισλιγκιστεν Αλτεντιτζ. Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό... Το θέμα είναι πως ο Φάναρος ο Γκέκας,ο ακατάπαυστος,ο καραφλοχαιταίος τιμωρός,ο "σκοράρω και με δεμένα τα μάτια", αυτό το μυδραλιοβόλο σταμάτησε στα 7 γκολ!!
Έεεεεεεεεετσι!!! |
|
|
|
|
|
|
#1377 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Για εθνικη νεων:
Παμε ρε Σωτηρη παιχταρα... Και εσυ ρε Ελινι τι τεραστιο αμυντικο χαφ εισαι;; Μου εχουν βγει τα ματια με τη μπαλα που παιζεται. Μπραβο ρε Αντρεα παιχταρα...ετσι ρε παχτουρι..δειξε πως...αγαπαει η Πατρα. Μονοι σας παιζετε..εσεις και κανεις αλλος. Και παμε στα σοβαρα τωρα. Εδω που φτασαμε πιστευω πως θα το παρουμε οπως και το 2004.Οτι και να κανουν με τα πεναλτι κλπ δν μας φτανουν.. Αραγε ο Ρεχαγκελ τα βλεπει τα ματς ή παλι Χαριστεας,Καψης κλπ θα παιζουν;; Για τον Παναθηναικο: Οι νεοι μου φαινονται πολυ καλοι. Ο Καραγκουνης σταθερη αξια. Ο Ματος καλο αμυντικο χαφ που μπορει να βγαλει και μια πασα. Ο Νταμε μου φαινεται καλος αν και στην αρχη δν πιστευα οτι μπορει να κανει κατι. Παπ-Σαλπι συνεργαζονται καλα και ελπιζω να συνεχισουν και στο πρωταθλημα. Μου αρεσε παρα πολυ ο Σιοντης που φανηκε ετοιμος και για να παιξει σε πολλα ματς. |
|
|
|
|
#1378 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Ολα αυτα τα συμπερανες απο ενα φιλικο με το κορωπι και ενα με την λςεολξχξςηκσηδκξ ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:18.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο