|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών, τα μέλη της οποίας έχουν μόνο 2 δάχτυλα σε κάθε τους πόδι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ευτυχώς γλιτώσαμε.... Παράθεση:
![]() O Mάνος πλάκα κάνει ρε..... | ||
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Α αληθεια? Εγω παντως σοβαρα μιλαω. Το συζητουσα σημερα και με ενα φιλο. Δεν ξερω εμενα ο Μητρογλου δεν με πολυπειθει. Τα κολλαει τα παστελια του αλλα δεν με πειθει...
btw, το παιδι με το μπουζουκι πρεπει να εκανε εντυπωσιακο ντεμπουτο με τη φανελα της Νυρεμβεργης. Ηττα 4-2 απο τη Σαλκε και αλλαγη στο πεντηκοστο λεπτο. Α ρε Χαρι! ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Καλός μου φαίνεται εμένα πάντως...βρίσκεται πάντα στην σωστή θέση μέσα στην περιοχή και έχει την απαραίτητη τεχνική για να δεχτεί την μπάλα και να σουτάρει. Βρίσκει δίχτυα εύκολα και σε παραπλανεί πολύ το βαριεστημένο του σουλούπι. Πάντως το γκολ που έβαλε χτες με το δεξί δεν το ήθελε καθόλου να το κάνει έτσι. Φαίνεται ότι το δεξί του δεν είναι για πολλά πράγματα. Από την άλλη ο νίνης έκανε απίστευτο τελείωμα με το «κακό» αριστερό του στο πρώτο γκολ, μπράβο του...μεγάλος παίκτης.
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:38.

Υβριδικός τρόπος