|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αρχαία Αίγυπτο ξυρίζανε τα φρύδια για να πενθήσουν για το θάνατο της γάτας τους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1191 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Φυσικά και ποτέ δεν θα πανηγυρίσω για τους ισολογισμούς.
Έχει κλάση ο Μέσι. Αυτά πρέπει να τα βλέπει ο Πέκερμαν. Τεσπα, για να τον δούμε με τους Βραζιλιάνους. Γενικά η Αργεντινή δεν ξέρει να διαχειρίζεται την θέση του φαβορί. |
|
|
|
|
|
#1192 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κι έχουμε ως Αργεντινή να σηκώσουμε και κούπα καμια 10αριά χρόνια... Αν το χάσουμε και φέτος τι να πω... Έχουν διαφορά οι 2 ομάδες κυρίως λόγω των απουσιών της Βραζιλίας.
|
|
|
|
|
|
|
#1193 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
oντως ολοι εχουν την αργεντινη να το σηκωσει στο χαλαρο,αλλα η βραζιλια πιστευω οτι εχει τον τροπο της εναντιον της αργεντινης...
εκτος και αν ο μεσσι η κανενας αλλος (ρικελμε ) παρει το παιχνιδι στη πλατη του και το καθαρισει μονος του.! |
|
|
|
|
#1194 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί τον Μπαζίλε είναι πως η Βραζιλία δεν πολυπαίζει και πολύ καλά στα τελευταία ματς. Και που θα πάει στατιστικά να το πας κάπου θα παίξει ένα καλό ματσάκι.
Γενικά δεν έχουν καμιά σχέση οι δυο ομάδες αφού η Αργεντινή κατέβηκε με ομάδα που αν γινόταν αύριο Μουντιάλ αυτοί οι ίδιοι παίκτες θα την στελέχωναν, ενώ η Βραζιλία ξεκουράζει αρκετούς και γενικά μπήκε στην φιλοσοφία να παίξουν και άλλοι με την ομάδα για να μπορέσουν να έχουν συμμετοχές και να κάνουν και καμιά καλύτερη μεταγραφή..... Συγκρούονται σε αυτό το ματς οι διάδοχοι του Μαραντόνα και του Πελέ. Δυο παίκτες αρκετά όμοιοι. Προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Μέσσι αφού τον θεωρώ πέρα από μεγάλο ταλέντο και παίκτη που μπορεί να εμπνεύσει και να σηκώσει μια ομάδα στην πλάτη του. Από την άλλη ο Ρομπίνιο έχει σιγήσει στα τελευταία δυο ματς και αυτό το ματς θα μας δείξει (και προσωπικά εμένα) από τι είναι φτιαγμένος και αν ο χαρακτηρισμος που του είχε δωθεί (ο νέος Πελέ) όταν άρχισε να παίζει το 2002 στην Σάντος μαζί με τον Ντιέγκο ήταν σωστός. Τον πιστεύω και τον Ρομπίνιο γιατί αυτουνού η παρουσία μαζί με αυτήν των Μπεκαμ και Ρουντ ήταν που γύρισαν τα πράγματα και έδωσαν το πρωτάθλημα στην Ρεάλ.. Αυτοί οι δυο είναι οι σταρ του Κοπα Αμέρικα μαζί με τον Ρικέλμε και τον Νέρι. |
|
|
|
|
|
|
#1195 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
ΠΟΙΟΣ ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΡΕ ΝΙΚΟ? Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΙΝΙΟ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΧΕΣΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΤΣΑΛΙΜΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΠΛΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. | |
|
|
|
|
|
|
#1198 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Εγώ ρε δεν είπα πως δεν έχει άντερα ο Ρομπινιο? Τι μου λέτε. Αλλά σαν προσοντα δεν υστερεί του Μεσσι και αφηστε τις γραφικότητες πως δεν έχουν καμιά σχέση....
Να λέμε σωστά πράγματα και βέλγε μην κάνεις κοπτοραπτική ως άλλος Βασιλειος Κωστέτσος στα γραφόμενά μου.... Δεν είπα εγώ πως είναι ο νέος Πελέ..... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:30.

) παρει το παιχνιδι στη πλατη του και το καθαρισει μονος του.!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο