Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-2007, 20:39   #1045 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν λενε... Ειναι! Επειδη τον εχω δει κιολα πιστεψε με εχει την ικανοτητα να γινει τρομερο παιχτακι! Αρκει βεβαια να τον προσεξουν ο Παναθηναϊκος, ο Πεσέιρο και (κυρίως) οι δημοσιογραφοι να μην τον καψουν!

Συμφωνω χωρις να λεω οτι ειναι αχρηστος! Και ναι ειμαι κομπλεξικος! Μπορει να ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα ειναι σκ*τοχαρακτηρας! Και αυτο δεν βγαινει μονο προς τα εξω απο τους "κακους" (εδω γελαμε) δημοσιογραφους αλλα μου το εχουν πει και γαυροι που τα γνωριζουν απο μεσα τα πραγματα του Ολυμπιακου! Τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι ειναι καλυτεροι αυτοι που εχει η Εθνικη! Οχι δεν ειναι καλυτεροι απλα δεν μπορω να υποστηριζω καποιον που εχω σκυλοβρισει! Και πραγματι ωραιο γκολ
τελικα οι δημοσιογραφοι ειναι κακοι η οχι?? επηρεαζουν η οχι??

Μπαλαδορο σαν τον Καστιγιο δεν εχουμε. Και ειναι τσαμπουκας και λατινος και τον παμε με 1000 και ας εχει στοιχησει στην ομαδα αρκετες φορες.

Απο την αλλη, δεν ξερω αν θα ταιριαζε στην εθνικη, που οι μισοι θα τον κοιτανε με μισο ματι. Στο μεξικο εχει πιο ποιοτικους συμπαικτες, υπαρχουν και αλλοι παικτες στο στυλ του, ανεχονται και την υπερβολη στην ντριμπλα κλπ, παιζουν πολυ πιο γρηγορα και πειτε με ανωμαλο αλλα του παει και το πρασινο του μεξικου