|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κατά τη συντήρηση του Ηρωδείου το 2006, οι αρχαιολόγοι αφαίρεσαν 27 κιλά τσίχλες, που ήταν κολλημένες στα μαρμάρινα καθίσματα των διαζωμάτων, ακόμη και στις σειρές των επισήμων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#151 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Αγώνας MΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στο μπάσκετ, δεκαετία του 80. Υπάρχει νόμος που αν βρίσεις τον διαιτητή διακόπτεται ο αγώνας. Ο διαιτητής Δουβής σφυρίζει ΑΡΗ και οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ αρχ'ιζουν να φωνάζουν: Κορομηλα
![]() η μάνα σου...Μετα απο λίγο.. Κορομηλά ![]() η μάνα σου!!!Και πάλι μετά απο λίγο: Κορμηλά ![]() η μάνα σου... και συνεχίζουν ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!!! |
|
|
|
|
|
#152 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
ΘΡΥΛΕ για πάρτη σου ΘΡΥΛΕ μαζί σου
Εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί ΣΟΥ Στιγμές της δόξας ΣΟΥ, χαρες δικές μας ΘΡΥΛΕ μου σ έχουμε μες στις καρδιές μας Όπου και αν βρίσκεσαι, θ ακολουθήσω Η Γη πολύ μικρή για να σ αφήσω ΘΡΥΛΕ μου κάνε ΝΤΟΥ και να θυμάσαι ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ!! ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ Δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό έιμαστε άρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Θα γίνουμε καλά,θα βάλουμε μυαλό οταν πάρουμε και το ευρωπαικό Και αν δε γίνει αυτό!Στα μας τα δυο ΠΑΝΤΑ άρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!! |
|
|
|
|
|
|
#153 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Άσε τε συνθήματα και φρόντισε τα γούρια να κρατήσεις σήμερα εκεί στο καφενείο! ![]() Θρύλε για πάρτη σου Θρύλε μαζί σου στο καφενείο εμείς οι οπαδοί σου!!! | |
|
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
ΟΕΕΕ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΠ-ΙΤΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΔΩ, ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ... ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕ!!! 2 συνθηματάκια, κλεμένα βέβαια, που οργάνωσα στο Πανεπιστήμιο σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Φιλοσοφικής Σχολής, για τη ΠΑΣΠάρα μου, μετά απο 7 μήνες που είχα να συμμετάσχω και να φτιάξω κλίμα, συνθήματα, να βρίσω, παίξαμε και τις μπουνιές μας, πήραμε και τη Γενική Συνέλευση!!! ![]() ![]() ![]() Τα 2 συνθήματα είναι, το δεύτερο του Άρη και το πρώτο μια ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΡΑ του Παναθηναϊκού για τα 100 χρόνια. |
|
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Εισαι το πιο σκληρό ναρκωτικό, εισ'η μαστούρα που δε λέει να μ'αφήσει ΠΑΣΠάρα μου
θα σε ακολουθω να σου φωνάζω πόσο μέχεις αρρωστήσει!!! Μόλις μου το θύμησε ο φίλος μου ο Γιουροπάο στο MSN. Τους μισούς Madboys και Cockneys αντιγράψαμε! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο