|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Όλους τους γ#$%ει η ομάδα σε ευρώπη και Ελλάδα όλοι τρέμουν τον Παναθηναϊκό,
Τριφυλλάρα σ'αγαπάω ένα μόνο σου ζητάω πάρε και το 5ο για να τρελαθώώωω. ΩΩΩωωω Πανάθα σ'αγαπώ, ωωωω για σένα μόνο ζω, ΩΩΩωωω Πανάθα μου γερά, ωωω γ@#$ τον Πειραιά. *ελπίζω να το βρω για να καταλάβετε και ρυθμό. ![]() ΥΓ: http://uk.youtube.com/watch?v=HcCQm3...eature=related |
![]() And Nothing else matters... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfansws : 31-01-2008 στις 21:13. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΟΕΕΕ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΠ-ΙΤΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΔΩ, ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ... ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕ!!! 2 συνθηματάκια, κλεμένα βέβαια, που οργάνωσα στο Πανεπιστήμιο σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Φιλοσοφικής Σχολής, για τη ΠΑΣΠάρα μου, μετά απο 7 μήνες που είχα να συμμετάσχω και να φτιάξω κλίμα, συνθήματα, να βρίσω, παίξαμε και τις μπουνιές μας, πήραμε και τη Γενική Συνέλευση!!! ![]() ![]() ![]() Τα 2 συνθήματα είναι, το δεύτερο του Άρη και το πρώτο μια ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΡΑ του Παναθηναϊκού για τα 100 χρόνια. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42.

Υβριδικός τρόπος