|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ιδιωτική αεροπορική εταιρία American Airlines, αφαίρεσε από κάθε γεύμα των πελατών της μια ελιά, κι εξοικονόμησε 40.000 δολάρια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#121 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
AOΧΑΡΑ, ΑΟΧΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΑΟΧΑΡΑ, ΑΟΧΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΙΣΧΥΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΟΧΑΡΑ ΑΟΧΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ Π**ΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Π***ΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΝ Γ***ΜΕ, 5 ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ Γ***ΜΕ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!! Αφιερωμένο στα παιδιά που τρέχουν για την αρρώστια μας τον ΑΟΧ. Μερικες φωτογραφίες απο τη προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο τη Κυριακή. Το ένα πανό το κρέμασα στο μπαλκόνι μου για να στεγνώσει ![]() |
|
|
|
|
|
|
#122 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
Περιοχή: Sweet Waters City (γλυκά Νερά)
![]() |
Τη ζωή σου τι τη θέλεις αν δεν είσαι Εργοτέλης
και απαντάει η διπλανή θύρα: Τι ζωή μπορεί να ζεις όταν είσαι ΟΦιτζής |
|
|
|
|
|
#126 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΟΧ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΟΧ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΦΟΡΑΝΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ, ΑΟΧ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ, ΑΟΧ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΣΤΗ 4 ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ, ΑΟΧ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝΕ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥΣ, ΑΟΧ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΡΜΑΝΕ ΤΟΥΣ Γ@Μ@ΝΕ, ΑΟΧ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! ΑΟΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!! |
|
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
![]() |
|
Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Astrolabos : 13-01-2008 στις 01:52. Αιτία: κάφρε, ε κάφρε |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο