|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το Empire State Building έχει 1.860 σκαλοπάτια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#34 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Πες ΜηΡτσο γερα το βραδυ στον Καρρα για να σαι μεσα. Επισης ο Θεος αλλα αχαριστος Μηρτσος εχει πει το θεικο: Ακουω μερικους που λενε ''ξερεις ποσα χρονια βλεπω μπαλα εγω?''.Κι εγω παω τοσα χρονια στα μπουζουκια αλλα μπουζουκι δεν εχω μαθει. | |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Καλά,αυτό με τα μπουζούκια ήταν τρισμέγιστη ατάκα... | |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Φρεσκότατα από το ΣΕΦ:
«Που`ναι ο Ντούντου, οεο που`ναι ο Ντούντου» «Πάρε και τη μπάλα Αγγελόπουλε» «Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα, ΟΕ, ΟΕ» Ακόμη ακούστηκαν ειρωνικά συνθήματα κατά των Μπόρχα και Μάριτς (ε όχι!! )Edited by Xavier, 2007-07-21 |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Ασε μας ρε γατονι που τα φωναζαν αυτα Ολυμπιακοι. Τσατσοι βαζελοι ηταν που θελουν να χαλασουν τις σχεσεις του κοκκαλη με τα τσιρακια του τους υπαλληλους της 7 που ειναι προβατα και κανουν οτι τους πει. Μη κοιτας που οι athens fans, mad boys, και πως τους λενε που ορθωνουν το αναστημα τους.
Edited by Xavier, 2007-07-21 |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο