|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Fu-Go" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#61 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Ειμαστ'αρρωστοι πολυ
και δεν υπαρχει συνταγη μας το πανε και οι γιατροι ν'αλλαξουμε ζωη μα ειναι θεε μου δυσκολο και απ'τη μαστουρα θα χαθω για παρτη σου θα τονε πιω τον πιο μεγαλο ορο |
|
|
|
|
|
#62 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
και η συνεχεια.... Δε μπορω να γιατρευτω ουτε φαρμακο να βρω γι αυτο φερτε στο οακα το διπλοοοοοο οε οε οε οε ..... | |
|
|
|
|
|
#65 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
χαχαχαχα καλα ασε να πω εγω το σωστο γιατι ουτε τα συνθηματα σας δεν ξερετε Παο ολε ολε Παο ολε ολεο παο ολε ολε για παντα θα το λεω παο ολε ολε οπου κι αν παιζεις Παο κερδιζεις χανεις εγω θα τραγουδαω | |
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ
Μας λενε αρρωστους τρελους μας λενε παρανοικους λενε δεν ειμαστε καλα λενε δεν εχουμε μυαλο δεν εχουμε οσιο κι ιερο Μα οτι ο κοσμος και να πει και δεν μας καιγεται καρφι ποιος ειναι ο λογος για να ζω χωρις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χωρις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Δωσε μου λιγο για να πιω...
Ελλας-Ευρωπη-Παναθηναικος το λιμανι και ο Ολυμπιακος Τριφυλλαρα τριφυλλαρα σ'αγαπω Τριφυλλαρα τριφυλλαρα σ'αγαπω γιατι εισαι στην Ελλαδα η καλυτερη ομαδα Τριφυλλαρα τριφυλλαρα σ'αγαπω |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:57.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο