![]() |
Απάντηση: Συνθήματα
Παράθεση:
|
παοκ με χορτο μοιαζεις με την πορτο
παοκ με κοκα μοιαζεις με τη μποκα παοκ με πρεζα μοιαζεις με την τσελσι παει-δεν παει ο παοκ σας γα...ει |
ΩΩΩΩΩ ΑΟΧΑΡΑ
ΕΧΩ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΟΝΟΣ ΘΑ Τ ΒΓΑΛΩ, ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΩ, ΜΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ... ΩΩΩΩΩ ΑΟΧΑΡΑ ΕΧΩ ΠΕΤΡΑΣΤΟ ΝΕΦΡΟ ΣΤ' Α**ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΠΕΤΡΑ, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΜΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ... Ωραία πράγματα μπορείς να δημιουργήσεις όταν είσαι άρρωστος στο κρεβάτι :):):) |
Προτείνω το 'έχω πέτρα στο νεφρό' να το κάνεις 'έχω κάλο στον εγκέφαλο' ;D kalo!!!
|
Παράθεση:
|
ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ
ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΕΩ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΣΠΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Συνηθματάκι για το νεο γραμματέα μας. Τάκη καλή θητεία φίλε! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Koυγια ****ακι ερχεται γοβακι!
Οοο ΠΓΕαρα σ αγαπω Οοο κ για σενα ζω Οοο ΠΓΕ στην καρδια και φωναζω δυνατα: Κουγια μπινε π******* γιε Σε ρυθμο παει ο παλιος ο χρονος Π***** Κουγια φυγε τωρα Αι γ***** αντε γεια Παρε πουλο απ την ΠΓΕ κ μη ρθεις εδω ξανα Καλη χρονια Καλη χρονια κ ηπατιτιδα στο σπιτι του φονια Το Κουγια στη Πατρα θα φαμε Γτ εμεις μονο εκδικηση ζηταμε Το Κουγια στη Πατρα θα φαμε Γτ εμεις μονο εκδικηση ζηταμε Ειμαστε ολοι παρανοικοι Μα πανω απ ολα Παναχαικη ΠΓΕ ολε ολε ολεο στη μνημη τ Αλεξη θα το λεω Ευη Βατιδου οεο Ευη Βατιδου |
Οσο περνουν τα χρονια
ο Κουγιας δεν ψηλωνει! ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:38. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin