![]() |
Συνθήματα
Ολοι εχουμε ακουσει συνθηματακια για παιχτες και εχουμε γελασει..πειτε ο,τι αξιζει να γελασουμε και εμεις... :hehe: :hehe:
|
Απάντηση: Συνθήματα
χμμμ.... δεν θα ήταν καλύτερα να γράφαμε γενικά συνθήματα??? και όχι μόνο σχετικά με παίχτες???
|
γραψε και γενικά δεν παρεξηγούμε εμείς.
|
τα έγραψα αλλού......;p
|
Παράθεση:
|
Αυτή τη στιγμή στα γήπεδα ακούγονται μερικά πολύ όμορφα συνθήματα.
Καταρχάς αυτό που φωνάζουν οι Αρειανοί, με τους Σουπεράδες να ξεκινάνε "ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ" και απαντάνε από απέναντι οι 'Ιερολοχίτες' "ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ", αλλά δεν το ξέρω όλο να το γράψω...:( Είναι εντυπωσιακό. Από τα καλύτερα είναι το "ζωή μου, αναπνοή μου" των παναθηναϊκών όπως από τα καλύτερα ever είναι το "χόρτο μαγικό" (τρομερός ρυθμός) Των ολυμπιακών έχει πολύ ωραία λόγια αυτό που λέει "θρύλε για πάρτη σου, θρύλε μαζί σου" ενώ εξαιρετικό είναι το "ενωσις ολέ" Βέβαια κατά καιρούς έχουν ακουστεί κάτι φοβερά συνθήματα. Ενα που ποτέ δεν θα καταλάβω... ΠΑΟΚ ξέρω εγώ, ξέρω εγώ εντάξει, ΠΑΟΚ ξέρω εγώ ξέρω εγώ εντάξει...^o) ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Σεισμός, σεισμός, Αιολικός. (Φωνάχτηκε αμέσως μετά τους σεισμούς του '81). Κάτω τα χέρια από το σκύλο. (Όταν παίκτες και αστυνομικοί προσπαθούσαν να βγάλουν ένα μικρό κόκερ από τον αγωνιστικό χώρο). Και άλλα πολλά που θα τα γράψω όταν μου κατέβουν...:amhn: Edited By Xavier, 2007-07-21 |
Τι κοιτάτε ρε, τι κοιτάτε ρε...άνοδος, άνοδος ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΕ
|
best of the best του θρυλου
Μας λενε αρρωστους,τρελους μας λενε παρανοικους λενε δεν ειμαστε καλα λενε δεν εχουμε μυαλο δεν εχουμε οσιο κι ιερο Μα οτι ο κοσμος και να πει ρε δεν μας καιγεται καρφι ποιος ειναι ο λογος για να ζω χωρις τον ολυμπιακο? |
Το " Α" - "ΟΥ" των ΠΑΟΚτζήδων είναι αξεπέραστο, απλά μαγικό... :clap: :clap: :clap:
|
θρυλε η ζωη
δεν ξερω τι θα πει μονο εσενα εγω εχω στο μυαλο κι οπου παιζεις εσυ θα'μαι και 'γω μαζι να σου τραγουδω ποσο σ'αγαπω οοοοο-οοοοο οοοοο για σενα τραγουδω |
δεν ειμαστε καλα
δεν εχουμε μυαλο ειμαστ'αρρωστοι με τον ολυμπιακο θα γινουμε καλα θα βαλουμε μυαλο οταν παρουμε και το ευρωπαικο μα αν δε γινει αυτο... Edited by Xavier, 2007-07-21 |
Παράθεση:
|
Ναι ρε, κι εγώ μαζί σου στο θέμα με τα μπινελίκια. Απλά για να ενημερώνουμε τον κόσμο!
|
α οκ τοτε.
οχι οτι δεν βριζω μεσα στο γηπεδο το αντιθετο μαλιστα αλλα προτιμω να φωναζω υπερ της ομαδας μου παρα να βριζω τον αντιπαλο. και τρεχατε και τρεχατε σαν παλαβοι πηγαινατε και ανεβαινατε βουνα που σας κυνηγαγε η 7 οεοεοεοεοεοεοεοεοε οεοεοεοεοεοεοεοε |
Οε οε οε οε οε,οε οε οε οε οε
θρυλε ολε ολε,θρυλε ολε ολε θρυλε ολε ολε ολε ολε για σενανε μοναχα τραγουδω γιατι εισαι το κατι μαγικο αρρωστια στην καρδια μαστουρα στα μυαλα παντου και παντα θα μαστε κοντα Εισαι αρρωστια που δε γινεται καλα που χτυπαει το μυαλο και τη καρδια εισαι αρρωστια δυνατη μας το ειπαν κι οι γιατροι ειναι ανιατη ειναι παντοτινη οε οε οε οε οε,οε οε οε οε οε δε μπορω να γιατρευτω ουτε φαρμακο να βρω γι αυτο φερτε μας το ευρωπαικο:jump: |
Παράθεση:
:toufeki: :toufeki: ΟΥΣΤ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΩΤΗΣ:P |
Παράθεση:
Καλα εσυ χαλαρωσε γιατι στο γηπεδο δε φωναζεις.Ασε να μιλαμε εμεις για τα συνθηματα που τα λεμε κιολας.kalo!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ναι ρε πανηγυρακια.Οταν νικαμε 30 ποντους γωναζεις.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 7 |
ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ...ΕΝΩΣΙΣ ΟΛΕ ΕΝΩΣΙΣ ΟΛΕ ΕΝΩΣΙΣ ΟΛΕ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...ΑΕΚ Σ' ΑΓΑΠΩ ΑΕΚ Σ' ΑΓΑΠΩ ΑΕΚ Σ' ΑΓΑΠΩ |
Συνεχίζω για παίκτες
Κάνεις τον Ελευθερόπουλο να τρέμει...γεια σου Ντέμη γεια σου Ντέμη Edited by Xavier, 2007-07-21 |
Στην Τούμπα και ενώ οι παίκτες κάνουν προθέρμανση γίνεται το σχεδόν απίστευτο και ο διαιτητής, για κάποιο λόγο, δίνει κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Παοκ...
"Παοκ σ΄αγαπώ, Παοκ είσαι ένας, κίτρινη στο ζέσταμα δεν έφαγε κανένας" Οταν ο Αμανατίδης είχε στουκάρει πάνω στη κολώνα με το αυτοκίνητο... "Που#@να κολώνα ο Γιώργος ζει ακόμα..." |
βαλτε τον ηλια στο ρολοι
να μετραει ποσα τρωει |
Παράθεση:
Η λύση είναι μία,η λύση είναι μία διώξτε τον Θρυλέοντα και φέρτε τον Ηλία. |
Παράθεση:
|
Επειδη καποια συνθηματα απ'αυτα που γραφετε δεν μπορει καποιος να καταλαβει τον ρυθμο αν γινεται δωστε και κανα link :thnx:
|
ΠΑΟ με χορτο μοιαζεις με την Πορτο
ΠΑΟ με κοκα μοιαζεις με την Μποκα ΠΑΟ με μπυρα μοιαζεις με την Τσελσι. Edited by Xavier, 2007-07-21 |
Παράθεση:
"ΠΑΟ με μπυρα μοιαζεις με την Τσελσι"? Δεν εχει ομοιοκαταληξια αυτο. Νομιζω το κανονικο ειναι: (εδω μπαινει το ονομα της ομαδας) με ξυδια εισαι η Τσελσι ιδια. |
Αναψαμε φωτια που δυναμωνει..κι απ ακρη σ ακρη καιει το νησι...
γενιτσαροι κανενας δε γλυτωνει..οι Ομιλιτες ειμαστε μαζι.. λατρευουμε τον Ο.Φ.Η και την Κρητη..και το καμινι τωρα ξαναζει... (ρυθμος απο το γνωστο τραγουδι-μαλαματενια λογια-) |
|
Μήτσο γερά, το βράδυ στον Καρρά!
Είχε ακουστεί από τη θύρα 7 για τον Ελευθερόπουλο. |
Παράθεση:
ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ??? ^o) |
Γιατί,τι είπα;
Καρράς para siempre!!! |
Παράθεση:
Πες ΜηΡτσο γερα το βραδυ στον Καρρα για να σαι μεσα. Επισης ο Θεος αλλα αχαριστος Μηρτσος εχει πει το θεικο: Ακουω μερικους που λενε ''ξερεις ποσα χρονια βλεπω μπαλα εγω?''.Κι εγω παω τοσα χρονια στα μπουζουκια αλλα μπουζουκι δεν εχω μαθει. |
Παράθεση:
Καλά,αυτό με τα μπουζούκια ήταν τρισμέγιστη ατάκα... |
|
Φρεσκότατα από το ΣΕΦ:
«Που`ναι ο Ντούντου, οεο που`ναι ο Ντούντου» «Πάρε και τη μπάλα Αγγελόπουλε» «Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα, ΟΕ, ΟΕ» Ακόμη ακούστηκαν ειρωνικά συνθήματα κατά των Μπόρχα και Μάριτς (ε όχι!! :rofl: :rofl: ) Edited by Xavier, 2007-07-21 |
Διπλό μες στο Ελσίνκι Σαρμπέλ οε οε.;D
|
Παράθεση:
Edited by Xavier, 2007-07-21 |
Ασε μας ρε γατονι που τα φωναζαν αυτα Ολυμπιακοι. Τσατσοι βαζελοι ηταν που θελουν να χαλασουν τις σχεσεις του κοκκαλη με τα τσιρακια του τους υπαλληλους της 7 που ειναι προβατα και κανουν οτι τους πει. Μη κοιτας που οι athens fans, mad boys, και πως τους λενε που ορθωνουν το αναστημα τους.
Edited by Xavier, 2007-07-21 |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:18. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin