|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κατά τη συντήρηση του Ηρωδείου το 2006, οι αρχαιολόγοι αφαίρεσαν 27 κιλά τσίχλες, που ήταν κολλημένες στα μαρμάρινα καθίσματα των διαζωμάτων, ακόμη και στις σειρές των επισήμων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4551 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
αφάνταστα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4552 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4554 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Με τίμει που σήμερα είχα ελεύθερο γεύμα και έφαγα τα εξής:
- Τορτελίνια καρμπονάρα - Λουκάνικα - Χωριάτικη σαλάτα - Σκεπαστή πίτα με γύρο, τυρί και τυροσαλάτα Με τιμεί που δεν μου επιτέπεται γλυκό, αλλά θα χτυπήσω μια κρέπα με σοκολάτα, γιατί έχω να φάω γλυκό απο τις 12 Ιανουαρίου; Με τιμεί που το επόμενο ελεύθερο μου γεύμα είναι τη Κυριακή του Πάσχα;! |
|
|
|
|
|
|
#4555 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που πήγα Χανιά... και πέρασα έξω από ένα γυμναστήριο... και μου άρεσε... και λέω... μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοιο... και θα έλιωνα... ΚΑΙ μπήκα στο Facebook... και έγινα μέλος στο group των Χανίων... και τυχαία είδα ότι αυτό το γυμναστήριο... είχε group... και πήγα να δω... φωτογραφίες... και είδα ότι διαχειρηστής... είναι ο MAZDA 6... και φυσικά... έμεινα!!!
τασάκι το internet... ![]() |
|
|
|
|
|
#4557 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ναιιι
! |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4558 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που μπήκες στο group!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4559 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που και σήμερα συνέχισα την παράδοση και ενώ όλοι το πρωΐ ήταν χωμένοι εγώ έπινα καφεδάκι με έναν ΕΠΟΠ;
Με τιμεί που σκέφτομαι να εκδώσω το βιβλίο "1000+1 τρόποι να φιδιάζετε τα πρωΐνά στον στρατό" Εκδόσεις Πύθωνας; |
|
|
|
|
|
|
#4560 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Βεβαίως και σε τιμεί.
Με τιμεί που έχω να ακούσω την έκφραση "φιδιάζω" 8 χρόνια; ![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57.

!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο