|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γλώσσα μια καμηλοπάρδαλης έχει το ίδιο μήκος με τη διάμετρο μιας 21'' τηλεόρασης. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4561 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που έχω πάρει μονότερμα την καλύτερη υπηρεσία, το τηλεφωνικό κέντρο του στρατοπέδου (ΚΕΠΙΚ) όπου έχουμε laptop, κλιματιστικό και τόμους με σταυρόλεξα;
Με τιμεί που έχω καβατζωθεί τόσο πολύ που κάνω σκοπιά σχεδόν όποτε θέλω και ΦΥΣΙΚΑ όποιο νούμερο θέλω; Με τιμεί που από βδομάδα τις υπηρεσίες θα τις βγάζω εγώ; ![]() Με τιμεί που χτες ενώ όλοι κάνανε ή οπλασκήσεις ή σκοπέτα εγώ στο ΚΕΠΙΚ για να περάσει η ώρα έπαιζα τάβλι με τον εαυτό μου; ![]() Με τιμεί που είμαι τόσο μεγάλη παιχτούρα που ούτε εγώ δεν μπορώ να με κερδίσω??? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4563 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Σάμο κατά τύχη,χωρίς βίσμα χωρίς τίποτα. Απλά έκατσαν κάποιες καλές και καβατζώθηκα. Γενικά ο ΕΣ είναι να είσαι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή απ' όσα βλέπω και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
ΥΓ: Με τιμεί που σκέφτομαι σοβαρά μέχρι να απολυθώ να αλλάξω το username από gatoni σε fidoni?? |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 27-05-2009 στις 21:00. |
|
|
|
|
|
|
#4564 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jun 2009
![]() |
με τιμει που σημερα το πρωι εγραφα γεωμετρια κ χθες βραδυ ειχα λιωσει να ακουω την εκμπομπη κ μετα ελιωσα στο μανατζερ???
το αποτελεσμα του διαγωνισματος μ το εχω βγαλει μονος μ.... δν χρειαζονται διορθωτες πια για μενα !![]() |
|
|
|
|
|
#4565 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ναι φίλε! Σε τιμεί!
|
|
|
|
|
|
|
#4566 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Με τιμεί που...
- χθες παραλίγο να γίνει μπουρλότο το δωμάτιό μου στο ξενοδοχείο? - μόλις είδα καπνούς... έφυγα τρέχοντας? ενώ άλλος χτύπαγε το συναγερμό... (πάλι καλά) ![]() - στη reception δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα...? - πάλι καλά που είχαν έρθει φίλοι για φαγητό... και μετά τους έχωσα και κουβάλαγαν βαλίτσες...? - ΑΚΟΜΑ είναι μαύρη η μύτη μου? |
|
|
|
|
|
#4567 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ναι σε όλα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4568 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Ναι σε τιμούν όλα!!!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4569 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναί,αυτό θα πει τύχηηηηη!!! χοχοχο ναι!!! Ναιιιι!!! Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Ναι!!χεχε Όχι βέβαια..τι σκ@τ@ reception είναι? ![]() αχαχα ναι!!! όχι... | |||
|
|
|
|
|
|
#4570 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Τιμεί το MSN που στέλνεις μήνυμα σε κάποιον τη Δευτέρα και το διαβάζει μάλλον τη Τρίτη;!
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:52.

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο