|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Για να παραχθούν οι ετήσιες μπάλες του αμερικάνικου μπέιζμπολ κάθε χρόνο σφάζονται 3000 αγελάδες! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4511 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πάρε αναβολή. Θα το πάνε 9μηνο
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4513 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ε σε τιμεί τότενες
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4514 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ναι Ναι Ναι Όχι γιατί ψαρκασσέλα θα πρέπει να περάσουν πολλά για να παλιώσεις! Ως τότε... ΝΕΟΣ!!! ΠΑΡΕ 20!!!.... ΑΚΥΡΟΟΟΟΟ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλή θητεία ρε Χρήστο! Που παρουσιάζεσαι; | |
|
|
|
|
|
|
#4515 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Thanks!
Δεν ξέρω ακόμα,δεν έχει έρθει το χαρτί,μέσα στη βδομάδα λογικά. Απλά ξέρω πως η ΕΣΣΟ μου μπαίνει 9-12 Φλεβάρη! Το μόνο σε 20 που μπορεί να πάρω είναι πιτόγυρα+πράσινες από το fast food απέναντι από το στρατόπεδο! ![]() Εγώ γεννήθηκα ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης και αμαρτωλός ΛΕΜΕ! |
|
|
|
|
|
|
#4516 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Αμα σου κάτσει καμιά Κρήτη πες τίποτα! Ειδικά Χανιά ή Ρέθυμνο.
Θα μας τιμεί που ίσως βρεθούμε όταν είσαι φαντάρος και δε μπορέσαμε να βρεθούμε σε μια συνάντηση του φόρουμ;! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4519 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Με τιμεί που νόμιζα ότι γράφω μάθημα στις 11:30 κι εγώ γράφω στις 2:30;
Τιμεί τον εκφωνητή χτο γήπεδο εχτές που επειδή τα κάναμε λίγο πουτ@να στο ντέρμπι ΑΟ Χανιά - Πλατανιάς με τα δυναμητάκια, είπε αντί για κροτίδες: "Παρακαλούντε οι φίλαθλοι να μη πετάνε κροκέτες!!!" ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
|
|
|
|
|
#4520 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι τιμεί το μαγαζί αλλά όχι το νευρικό σου σύστημα,2 φορές φέτος προσπάθησα να ψωνίσω στις εκπτώσεις και βλαστημούσα όλη την ώρα... ![]() Παράθεση:
![]() Αν γουστάρεις ναι! Ναιιιιιιιιιιιι,έτσι,έτσι!! Κ πάλι ναι,σε τιμεί Μεγεία την υπογραφή! Παράθεση:
![]() ![]() Τον τίμει δεόντως!!Την επόμενη φορά που θα πετάξετε κροκέτες φωνάξτε κ μένα![]() | |||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:52.

Τον τίμει δεόντως!!Την επόμενη φορά που θα πετάξετε κροκέτες φωνάξτε κ μένα
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο