|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με ...αλφαβητική σειρά! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3781 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ναι... δεν φταις εσύ... ο καιρός... όχι... άντε ξεκουνάτεεεεε ναι ναι ... χαχαχχαα... ελπίζω να μην της το είπες κιολας... ναι... πλάκα κάνεις... και λέω ότι εγώ πάω πίσω... ναι... χαχαχα ψωνάραααα εε... να μην είσαι μόνος στις φωτογραφίες.... ναι... χαχαχα... ω ρε που πάμεεεε | |
|
|
|
|
|
#3782 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Σήμερα είχαμε τη πρώτη κρίση απο την επόπτρια καθηγήτριά μας για τα μαθήματα που διδάσκουμε στη Β Λυκείου στο Ρέθυμνο...
Με τιμεί που έχω τον υψηλότερο βαθμό κι έχω κάνει τις καλύτερες διδασκαλίες που έχει δει; Τιμεί τα αγόρια, στο τμήμα που κάνω μάθημα, που με βλέπουν και θέλουν να αρχίσουν γυμναστήριο; Τιμεί τα κορίτσια που θέλουν να συνοδεύσω τη τάξη στην πενταήμερη (πράγμα που δε γίνεται βέβαια );Τα τιμεί που κάθε απόγευμα κάνουν κοπάνες απο το φροντιστήριο και έρχονται για καφεδάκι στο "Living Room" με μένα; Τα τιμεί που είναι καλά παιδιά τελικά (είμαι κι εγώ λίγο αυστηρός βέβαια) και παρεξηγημένα; ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ;! Υ.Γ. Γειά σου ρε Οδυσσέα, Νίκο, Κώστα, Μανούσο, Μπομπόλη, Μαράκι, Σοφία, Ιωάννα και Βεατρίκη!!! Καλά να περάσετε στο Καρπενήσι! |
|
|
|
|
|
|
#3784 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3785 (permalink) |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
με τιμεί που απο Μάρτη μήνα ονειρεύομαι καλοκαιρινές διακοπές στη Βαρκελώνη?
με τιμεί που δεν έχω δεκάρα τσακιστή για κατι τέτοιο? με τιμεί που ψάχνω με μανία στα πρακτορία για τυχόν ''προσφορές"" τους τιμεί που είναι πανάκριβα? |
|
|
|
|
|
#3786 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναιιιιιιι!!! Δεν τους τιμει... Ναι ![]() Δεν νομίζω... Ναι!!! ![]() Όχι ρε.. Ά στο καλο!!! Παράθεση:
Ναι!! Ναι!! ![]() Όοοχι!!Πες τους να μην κάνουν κοπάνες,τι σόι μελλοντικός καθηγητής είσαι? ![]() Δεν τα τιμεί που είναι παρεξηγημένα αλλα τα τιμεί που είναι καλά Εσύ ξέρεις Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Όχι... Ναι!!! Όχι... | ||||
|
|
|
|
|
|
#3787 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
δυστυχώς οχι ναιιι και αν βρεις πες μου κ εμενα καθόλου γι αυτο οργανωσε το μόνος σου και θα σου έρθει πιο οικονομικα ![]() Παράθεση:
Μαμα μουυυ.Τοσα δόντια έχεις εσυ??καρχαρίας κ ετσι.Σε καταλαβαίνω..απονεύρωση αναισθησια κ αλλα άθλια ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#3788 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
Όχι πολύ Όχι Όχι | |
|
|
|
|
|
|
#3789 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί έναν παπούλη στη Φιλοσοφική(ο οποίος μοίραζε φυλλάδια) που έκατσε σε μια φάση απέναντι απο την είσοδο να φάει ένα πορτοκάλι?
Τον τιμεί που λίγο πιο πέρα ήμουν εγώ και άκουγα ραδιόφωνο στο κινητό? ![]() Τον τιμεί που έφαγε ΚΑΙ τα φλούδια απο το πορτοκάλι? Με τιμεί που το βρήκα παράξενο και ψιλοσιχάθηκα? Μας τιμεί με μια φίλη που την ώρα που μιλούσε μια καθηγήτρια,κόβαμε χαρτάκια και τα πετούσαμε στους μπροστινούς? ![]() Μας τιμεί που πεθάναμε στο γέλιο σε σημείο τέτοιο που έκλαιγα απο τα γέλια και κρύβαμε και οι 3 τα πρόσωπά μας με τα τετράδια για να μην μας δει η καθηγήτρια? |
|
|
|
|
|
|
#3790 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ Φαντάσου πείνα... Γούστα είναι αυτά ![]() ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:06.

);

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο