|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F. U. C. K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King " (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3401 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που μόλις έμαθα ότι θα τραβήξω άλλες 5 βδομάδες δίαιτας χωρίς κανένα ελεύθερο γεύμα μες τη βδομάδα;
Με τιμεί που το πήρα χαλαρά γιατί έχω εμπιστοσύνη στον κόουτς; Με τιμεί που αν και δεν θα αγωνιστώ στο Mr. Κρητή θα είμαι μέλος της ομάδας; Και τέλος τιμεί το κόουτς που μου είπε "Δεν ακούω τίποτα, ΤΕΛΟΣ."; |
|
|
|
|
|
|
#3402 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Ναι,καλά κάνεις.. Λογικά ναι.. Πες του να βάλει ακουστικό... βοηθάει![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3403 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Τιμεί τον φίλο μου Νίκο, που θα κατέβει στο Mr. Κρήτη και Mr. Hellas, και τον προπονεί ο Σταύρος, που κάνει πρωινή αερόβια τρέχοντας στο δρόμο και του κολλήσαμε το "Rocky";;; ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3404 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που (αν και δεν είμαι αγχωμένη)απο την πίεση να προλάβω μου 'χει κοκκινίσει αρκετά ένα νευράκι μέσα στο δεξί μου μάτι και μοιάζω με βαμπίρ που διψάει για αίμα?
![]() ![]() Το τιμεί που κοκκινίζει εδω και 2 μέρες μόνο το βράδυ και το πρωί είναι μια χαρά? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3405 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Ναιιιιιι!!! Είναι με ωράριο! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3406 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
με τιμει που πιστευω οτι ααααααααααααν υπαρχει περιπτωση καποιος επισκεπτης να γινει μελος, σιγουρα ξενερωνει οταν στις νεες απαντησεις βλεπει τοσο στοιχημα, δοθεντος οτι αυτος δεν ασχολειται?
με τιμει που τα χω ξαναπει και θα τα ξαναπω? |
|
|
|
|
|
|
#3407 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Nαι ![]() Ναι,αρκεί να περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3408 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
)Με τιμεί που απέργησα σήμερα; ![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#3410 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Με τιμει που σημερα λογω απεργιων ηξερα για 2 ωρο κ δν πηγα σχολειο;
Με τιμει που τλκ καναμε 5ωρο; Με τιμει που με ειδε μια καθηγητρια στην Πατρα με δυο φιλους μ; Με τιμει που δυσκολα θα δικαιολογηθουν οι απουσιες; Με τιμει που εχω 32 αδικαιολογητες κ συνεχιζουμε; |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:52.

βοηθάει

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο