|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3221 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί ρε!!!![]() Μ' αρέσει που ρωτάς κιόλας πόσο κομμάντο είσαι... ![]() Μας τιμεί σήμερα που παίζαμε(οι άλλοι δλδ γιατί εχώ είμαι κότα...) θάρρος ή αλήθεια??? Μας τιμεί που απλά γίναμε ρεζίλι σε όοοολο το εστιατόριο??? Με τιμεί που κρατώ το λόγο μου και δεν μπαίνω σε λεπτομέριες??? Με τιμεί που παρά το γέλιο που ριξα,στενοχωρέθηκα σε μια φάση αλλά μετά επανήλθα??? Τιμεί το Χρόνη που κάτι ήξερε όταν έγραφε τα ''ΚΟΚΟΚΟ'' στο Εκτός Θέματος(για άλλο λόγο βέβαια)??? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3222 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που μέχρι τα ξημερώματα ψηνόμουν στο πυρετό αλλά το μεσημέρι θα κουκουλωθώ καλά (αν κι έχει ηλιόλουστη μέρα εδω) και θα παω γήπεδο να δω την ΑΟΧάρα μου;
|
|
|
|
|
|
|
#3224 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι,ο πυρετός είναι αίσχος... ![]() Κοίτα,και προβιά να βάλεις αν βγείς έξω με ψηλό πυρετό,θα χειροτερέψεις μετά και θα παιδεύεσαι... | |
|
|
|
|
|
|
#3225 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() Αμέ ![]() Περίπου ![]() Όχι αρχικά, ναι κατόπιν... ![]() Τον τιμεί...όλα τα ξέρει αυτός ο Χρόνης πια ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:24.

Σε τιμεί ρε!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο