|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Tο 2000 π.X. οι Aιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος προφυλακτικού φτιαγμένο από μεμβράνη που έπαιρναν από κροκόδειλους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3211 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που από χτες και χωρίς προφανή λόγο με έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος για την εξεταστική;
Με τιμεί που πρώτη φορά στη ζωή μου έχω αγχωθεί τόσο για εξετάσεις; Με τιμεί που καθημερινά διαβάζω μέχρι να ψοφήσω; Με τιμεί που στα γραπτά μου σκέφτομαι εκεί που λέει "Έτος" αντί για "6ο" να γράφω "Παλαίουρας" και εκεί που λέει "Παρατηρήσεις" να γράφω "Μου φάγατε τα νιάτα και τα σωθικά.Πέρνα με να πάω σπίτι μου και κόψε τα αρούρια"; |
|
|
|
|
|
|
#3212 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
ΤΖΩΝ ΡΑΜΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!!
Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΤΑΡ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΛΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΛΟΙ ΡΑΜΠΟ(απο μεθαυριο,μην και δε βρω εισιτηριο αυριο εξαιτιας σας ) με τιμει που βαζω αυτη την ερωτηση στο τελος του ποστ μονο για να μην ειμαι οφ τοπικ? σας τιμει που σκεφτηκατε οτι ειμαι οφ? με τιμει που ειναι η 3η ασκοπη ερωτηση? |
|
|
|
|
|
|
#3213 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Όχι Με τιμεί που επανήλθα στις κανονικές ώρες ύπνου μου??? ![]() Με τιμεί που θέλω να ντυθώ να πάω στη σχολή αλλά βαριέμαι και έχει και ψόφοκρυο έξω..? ![]() | |||
|
|
|
|
|
|
#3214 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Παρόμοια και δω ναι σε τιμεί. Και εμένα τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος κάτι με πιάνει. Όχι ρε πας καλα? Ναι σε τιμεί. Εμένα με τιμεί που σε όλα τα μαθήματα γραφω ΠΤΥΧΙΟ στην κορυφή της σελίδας? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3215 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Έτσι κ έτσι καθόλου ναι ναι και πάλι ναι.αν γράψω πτυχίο εγώ αντι για το έτος μου τι θα γίνει?λεω να το δοκιμάσω να δω σε μάθημα που θα έχω κοπεί απο χέρι με τιμεί αυτό? | |
|
|
|
|
|
|
#3217 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Και ναί και όχι... Ναι!!! Χαχαχαχα,ναι!!! ![]() Τιμεί μια απ την παρέα μου που ξέχασε να μου πεί πως τελικά δεν θα ρθει στη σχολή και περίμενα...? | |
|
|
|
|
|
|
#3218 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που πρωτα βγηκα για καφε με αγνωστη κοπελα και μετα πηρα το κινητο της?
Ποσο πιο κομμαντο πια...? |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:12.

) 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο