|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Περισσότερα χρήματα εκτυπώνονται στο εργαστάσιο της "Monopoly" παρά σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι... Όχι..άσε,άσε... Ναι!! Τι κακός που σαι...(καλά θα κάνεις )Παράθεση:
Ναι!!! Όχι... Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ναι!! ΌΧΙ... ![]() Πάλι καλά που δεν είμαι Πάντειο δηλαδή.. ![]() Με τιμεί που ενσάρκωσα σήμερα το χορεύοντας στην βροχή αν και δεν χόρευα??? Με τιμεί που όλες οι άλλες έχουν αγχωθεί με την εξεταστική και γώ είμαι-για τα κυβικά μου-αρκετά ψύχραιμη πλέον??? Μας τιμεί που τσακίσαμε τα γεμιστά της σχολής σήμερα??? | ||||
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Αμε.... ΟΧΙ! Το φαγητό της Λέσχης θα το ζήλευε μόνο πλήρωμα, αποτυχημένου μάλιστα, πειρατικού πλοίου στο οποίο εκτελεί χρέη μάγειρα ένας χοντρός, γεμάτος τρίχες, πάσχων απο σύφιλη, που ανέβηκε στο καράβι απο λιμάνι που είχε πέσει επιδημία χολέρας... και πάλι όμς οι πειρατές θα πρέπει να ήταν κάργα πιωμένοι στο ρούμι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Xαχαχαχαχαχα,σε τιμεί να γίνεις συγγραφέας ε...... Κι όμως believe it or not ήταν πολύ καθαρά και καλά!!!Και σου μιλάω γω,η μεγαλύτερη σιχασιάρα του πλανήτη... Ήταν πολύ προσεγμένα όλα!!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:46.

)

Κι όμως believe it or not ήταν πολύ καθαρά και καλά!!!Και σου μιλάω γω,η μεγαλύτερη σιχασιάρα του πλανήτη...
Υβριδικός τρόπος