|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3191 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Με τιμεί που χω εξεταστική?
Με τιμεί που δεν ξενυχτάω επειδή διαβάζω αλλά πολλούς άλλους άκυρους λογους Με τιμει που εδωσα σημερα 2 και την αλλη βδομαδα αλλα δυο την ίδια πάλι μέρα και τελειωνει εκεί η εξεταστικη τυπικα για μενα? Με τιμει που δεν ανοιγω βιβλιο? Δεν θα σε τιμει Βασιλική αν αγχωθεις πάλι με αυτά που λέω..... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3192 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Υποτίθεται πως όλους μας τιμεί η εξεταστική γιατί και καλά φεύγει το εξάμηνο απο πάνω μας... ![]() Και ναι και όχι Ναι!! ΌΧΙ!!!Κάτσε διάβασε λίγο ρε Νίκο... ![]() Αυτόν τον καιρό το χω ξεπεράσει μακράν το άγχος..Σε 3 εβδομάδες ξαναρώτα που θα πλησιάζουν τα αρχαία... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3193 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που γράφω Πέμπτη και Παρασκευή τη μια μέρα Λατινικά ποίηση και την άλλη Λατινικά Πεζογραφία;
Με τιμεί που δε μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα; Με τιμεί που θα παω και θα κάτσω δίπλα στη ξαδέρφη μου να αντιγράψω; Με τιμεί που αν δε με βοηθήσει θα ξεράσω στο Θείο μου όλες τις μαλακίες που έχει κάνει στο Ρέθυμνο; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ! Άντε να δούμε... |
|
|
|
|
|
|
#3194 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() Καθόλου Εκείνη δε θα την τιμεί άμα δεν θα ξέρει τι να γράψει ![]() Φτου σου χλαπάτσα! | |
|
|
|
|
|
|
#3195 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι όλοι αυτό το πράγμα έχουμε πάθει. Καμιά πρόταση για θεραπεία? Ναι καλά θα κάνεις Έχεις λίγο την τάση να απειλείς τους άλλους με αποκαλύψεις ή ιδέα μου είναι? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3196 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έπεσα απο το κρεβάτι μου σήμερα τη νύχτα?
Με τιμεί που βαριόμουνα να σηκωθώ και συνέχισα τον ύπνο μου εκεί? Τιμεί την αδερφή μου που με πάτησε το πρωί γιατί δε με είδε? |
|
|
|
|
|
|
#3200 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο