|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την Fortan την πρώτη γλώσσα προγραμματισμού υψηλού επιπέδου, δημιούργησαν οι ερευνητές της IBM το 1956 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3001 (permalink) | |||||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Μα δεν σε τιμεί... ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Καλά,έλα να σου πω τα μαντάτα Νικολάκη... Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Όχι,γιατί ακούγοντας το μάθημα σου μένουν πράγματα αγαπητέ.. ![]() Ναι,ας μην την απατούσε να μην βρισκόταν σε δύσκολη θέση τώρα...Τα θελε και τα παθε.. Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Όχι,δεν σε τιμεί...Άσε που τώρα λένε για το νόθο του Πασχάλη και την αίσχος γυναίκα Μπριζολέ...Τι άλλα καινούργια υπάρχουν δεν ξέρω,έχω να δώ Λαμπίρη εδώ και μια βδομάδα... Το ότι γράψατε πάνω στα θρανία με ανεξίτηλους σας τιμεί!! Εμένα τα θρανία μου ήταν γεμάτα με στίχους και συγκροτήματα της ροκ!!! | |||||||
|
|
|
|
|
|
#3006 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αμα πέσει στο forum link για torrent θα σας "τιμήσω" κανονικά και τους δύο
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3009 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Δε σε πολυτιμει το γουστο σου εδω που τα λεμε! ![]() Με τιμει που πηρα Proficiency?? ![]() ![]() ![]() Με τιμει που δεν εχω ξαναχαρει τοσο για πτυχιο? Με τιμει που το εμαθα περιμενοντας στον ηλεκτρικο, πηρα την κολλητη μου να της το πω και με ξεκουφανε με την τσιριδα της? Με τιμει που πραγματικα απ΄την προηγουμενη Τεταρτη ειχα ενα καλο προαισθημα για σημερα? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3010 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! ![]() Ναι!!! ![]() Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Ναι!!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο