|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Μέριλιν Μονρό είχε έξι δάκτυλα στα πόδια της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2991 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Με τιμεί που αμα διαφθείρετε την αδελφή μου, θα σας κάνω ban από τη ζωή; παλιόπαιδα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2992 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Bιλλυ τα χουμε πει δεν σε τιμει που αγχωνεσαι.
Παρε παραδειγμα απο τους τιμιους φοιτητες Γατονιο, Καταλανο, Καρμα, εμένα και άλλα λαμπρα παραδείγματα και ξεαγχωσου.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2993 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() με τιμεί που αυτή τη στιγμή μιλάω από το laptop και έχω συνδεθεί με wireless σε κάποιον γείτονα προφανώς. τον τιμεί που η σύνδεση του σπέρνει; ώρα για download. ![]() τον τιμεί που δεν την κλείδωσε; | |
|
|
|
|
#2994 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που έχω απο ένα γιουσουφάκι σε κάθε μάθημα και μου κρατάει σημειώσεις, ενώ εγώ κάθομαι κυλικείο; ![]() Με τιμεί που πήρε ένας φίλος πτυχίο και θα μου κάνει μια εργασία τσαμπέ γιατί ξέρω ότι απάταγε τη γκόμενα του και τον απείλησα ότι θα τα ρουφιανέψω όλα; ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2995 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
με το σταυρό στο χερί μπροστά. Καλά κάνεις και τον απειλείς, σε τιμεί. Αλλά πρόσεχε μην σου στήσει κάνα χουνέρι....![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2996 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2997 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τιμούν τις φήμες που λένε ότι ο Βουλγαράκης τα έχει με την Έλενα Ράπτη;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2998 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Και η άλλη δεν είναι με τον δικηγόρο του Deal? Έχω καιρό να δω κουτσομπολίστικες εκπομπές και πρέπει να χω χάσει κασσέτες.... Με τιμεί που θα κάτσω να δω Λαμπίρη να δω αν ισχύει αυτό που λες? ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2999 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
φατου τη συνδεση οσο ειναι ωρα... τον τιμει απεριοριστα θα ελεγα αφου ειναι απο τους τελευταιους που το κανουν... ![]() | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο