|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Tο Knockin' on Heaven's door γράφτηκε από το Βob Dylan για το soundtrack της ταινίας Pat Garrett and Billy the Kid του Sam Peckinpah | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2986 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι φοιτήτρια,αλλά γω πατάω κάθε φορά που χουμε μάθημα,γιατί γράφω σημειώσεις και γενικά απο την παρέα γράφω πιο γρήγορα απο όλους...Ασε που κάνουμε και τις καφρίλες μας με τα κορίτσια και περνάμε μια χαρά!!! ![]() ![]() Αύριο ας πούμε έχω να τρέξω Ιπποκράτους για 2 βιβλία,έχω 9-16 μάθημα και να τελειώσω μια εργασία... ![]() Με τιμεί???Αντικειμενικά όμως,ε... | |
|
|
|
|
|
|
#2987 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
να σου πω μιας που εισαι τοσο φιλοτιμη δεν μου κανεις και μενα μια εργασια στο μαρκετινκ? ![]() | |
|
|
|
|
|
#2988 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί αλλά εγώ,βρε παιδί μου, κάνω εργασία στην φιλοσοφία,το marketing που κολλάει...? Θα στην έκανα αλλά προέχει το διάβασμα γιατί η μέρα της κρίσης πλησιάζει...Σε ένα μήνα ακριβώς...![]() ![]() ![]() Υ.Γ.τς τς τς...Τα σλουρπ εγώ δεν τα δέχομαι... | |
|
|
|
|
|
|
#2989 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
με τιμει που δεν εχω διαβασει τπτ και με βλεπω να μην περναω μαθημα το φλεβαρη? | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:27.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο