|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα περισσότερα σωματίδια σκόνης στο σπίτι σου προέρχονται από νεκρό δέρμα | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι όλοι αυτό το πράγμα έχουμε πάθει. Καμιά πρόταση για θεραπεία? Ναι καλά θα κάνεις Έχεις λίγο την τάση να απειλείς τους άλλους με αποκαλύψεις ή ιδέα μου είναι? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έπεσα απο το κρεβάτι μου σήμερα τη νύχτα?
Με τιμεί που βαριόμουνα να σηκωθώ και συνέχισα τον ύπνο μου εκεί? Τιμεί την αδερφή μου που με πάτησε το πρωί γιατί δε με είδε? |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έψησα χτες μια πρωτοετή να αγοράσει ένα βιβλίο μου ,που αυτή νομίζει οτι δεν θα το βρεί πουθενά?
Με τιμεί που εκμεταλλεύομαι τον πανικό των πρωτοετών για την εξεταστική και κάνω οτι τους βοηθάω ενώ αυτοί μου φωτοτυπούν τσάμπα τις σημειώσεις τους? Προσοχή .αν είναι κανείς απο Πάντειο παρακαλείται να μη με δώσει στις αρχές |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΑ!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι... Όχι..άσε,άσε... Ναι!! Τι κακός που σαι...(καλά θα κάνεις )Παράθεση:
Ναι!!! Όχι... Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ναι!! ΌΧΙ... ![]() Πάλι καλά που δεν είμαι Πάντειο δηλαδή.. ![]() Με τιμεί που ενσάρκωσα σήμερα το χορεύοντας στην βροχή αν και δεν χόρευα??? Με τιμεί που όλες οι άλλες έχουν αγχωθεί με την εξεταστική και γώ είμαι-για τα κυβικά μου-αρκετά ψύχραιμη πλέον??? Μας τιμεί που τσακίσαμε τα γεμιστά της σχολής σήμερα??? | ||||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30 (0 μέλη και 30 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46.

)

Υβριδικός τρόπος