|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1732 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
![]() δεν λέει να αρρωστήσω... επειδή δεν έχω ακόμα συμπληρωμένα ένσημα για βιβλιάριο ΙΚΑ.... ![]() μάλλον θα τη ζητήσω ευθέως... με τιμεί?? | |
|
|
|
|
|
#1734 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Αμα κολλαει πουθενα πες του με φωνη 4 "Φιλαρακι κοψε τις μαλακιες γιατι στο σπιτι εχω ενα μπιτονακι βενζινη" Δοκιμασμενο.Το λεει ο πατερας ενος φιλου μου οταν του κολλανε στη δουλεια.Αυτος ομως ειναι διευθηντης αλλα δν νομιζω να εχει καποια διαφορα. ![]() | |
|
|
|
|
#1737 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
Τον τιμει με τα χιλια,,που μπορει και βλεπει στο μελλον........ | |
|
|
|
|
#1739 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
Παιρνοντας το ρισκο να μας πεταξουν στο εκτος,,λεω οτι η λιβερπουλ φετος θα παρει τα τρια τα μακρυτερα... αποψη μου,οτι τελευταια χρονια στο ανφιλντ θα το σηκωσει χαλαρα και μετα θα παιξει ρολο το καινουργιο γηπεδο... | |
|
|
|
|
#1740 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που γύρισα Ελλάδα χθες το βράδυ με μπουφάν και μακρυμάνικη μπλούζα ;;
Με τιμεί που μόλις βγήκα έξω και ένιωσα την καυτή ατμόσφαιρα ξένερωσα ;; ![]() Με τιμεί που δεν πρόκειται να βγω έξω άμα δεν έχει πέσει πρώτα ο ήλιος ;; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28.

???

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο