|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1581 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Οχι Οχι Ναι για το μαύρισμα, όχι για την ηλίαση, όχι που είσαι η κόρη του γαλατά Ναι | |
|
|
|
|
|
|
#1582 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
αχ... με τιμεί που θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από το φόρουμ... για την χθεσινή αλλά και γενική μου παράκρουση σχετικά με την δουλειά μου?
![]() όλοι δεν έχουμε περάσει κατά καιρούς τα ψυχολογικά μας? ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1583 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Όχι δεν σε τιμεί..... Όχι αλλά c' est la vie.... Όχι δεν σε τιμεί που 'σαι άσπρη Το 'χα κάνει κανει εγώ αυτό με τα κοχύλια, είχα πάρει και άμμο. Την επόμενη μέρα νόμιζα πως ήμουν στην ιχθυόσκαλα του Ωρωπού..... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1584 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Τιμεί τον Karmakosmic που έχει το καλύτερο avatar?
Mην κάνεις καμιά βλακεία και το αλλάξεις εεεεεεεεεεε..... |
|
|
|
|
|
|
#1586 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ε... ναι... πάντως σε παρακαλώ μη πας αρχές Αυγούστου Ιταλία - Γαλλία - Ολλανδία - Γερμανία - Αυστρία το καλοκαίρι... (κράτα την τύχη σου για σένα!)... μπας και περάσει κανένας άλλος καλά!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#1587 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που διαβάζω 1 ώρα και θέλω διαλειμμα 2 ώρες; Με τιμεί που βλέπω το επόμενο μάθημα να καίγεται χαλαρότατα; Τιμεί τον Μπόρχα που δεν βάζει γκολ ούτε σε τέρμα ράγκμπι; Με τιμεί που ήδη περιμένω τα αυριανά πρωτοσέλιδα που θα λένε "μάγος ο Λάτσκο, 4623651 σελίδες για την νέα παιχτούρα του Θρύλου, 4532 σελίδες ατομική κριτική, οι 351 φορές που ακούμπησε τη μπάλα" κτλ αγαπημένα καλοκαιρινά; | |
|
|
|
|
|
|
#1588 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
με τιμει που θα παω σημερα να δω transformers για δευτερη φορα ?
|
|
|
|
|
|
|
#1589 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:40.

ε... ναι... πάντως σε παρακαλώ μη πας αρχές Αυγούστου Ιταλία - Γαλλία - Ολλανδία - Γερμανία - Αυστρία το καλοκαίρι... (κράτα την τύχη σου για σένα!)... μπας και περάσει κανένας άλλος καλά!!! 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο