|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Γη ζυγίζει περίπου 6.588.000.000.000 τρισεκατομμύρια τόνους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1141 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ας πούμε ότι έκανε ένα ποστ με σκοπό να ερεθίσει το κοινό αίσθημα αλλά τελικά κατάφερε να ερεθίσει μόνο τα adminικα μου αισθήματα
![]() Σε κάλυψα; ![]() τέΛος |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1142 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που αντί για ξύδια πίνω νυχτιάτικα φραπέδες για να διαβάσω όσο πάει;
Τιμεί τους καθηγητές μου που το άλλο Σάββατο έχω 2 παρουσιάσεις project και μία πρόοδο; Με τιμεί που θα λιώσω μέχρι τότε; Με τιμεί που αν με κόψει έστω και ένας θα ζωστώ με εκρηκτικά και θα τους κάνω ντου; |
|
|
|
|
|
|
#1143 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
οχι,,,δεν εισαι εσυ το γατονι που γνωρισαμε και αγαπησαμε οχι,τους κεραταδες. οχι και ιδιαιτερα ναι............ | |
|
|
|
|
#1144 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Kάτσε να σε λιβανίσουμε λίγο γιατί δεν είσαι καλά, μου φαίνεται....Όχι δεν τους τιμεί και σε καταλαβαίνω τι πίκρα τραβάς (Σάββατο - σχολή = φρίκη).... Όχι δεν σε τιμεί να λιώσεις..... Ήρεμα, ήρεμα δεν είσαι τρομοκράτης. Ήρεμα, ήρεμα είσαι το θύμα μιας αγάπης lol...... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1145 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
Όχι Ναι για τον πρώτο λόγο. Εσένα σε τιμεί τους άμπαλους που σου βάζουν μάθημα δεν τιμεί που έπρεπε να κάναμε μπάνια στην παραλία μέρες που είναι.... Και κάτι άλλο δεν τους τιμεί. Ρε φιλαράκια καθηγητές όταν βάζεις το 4,5 τί διαφορά έχει από το 5 βάλτο μου εκεί να μην με πεδεύεις ![]() | |
|
|
|
|
#1146 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που σήμερα θα φάω την κίνηση της παραλιακής;
Με τιμεί που δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω αμάξι ή όχι; Με τιμεί που ενώ όσους έχω ρωτήσει από τη σχολή έχουν αρχίσει διάβασμα,εγώ ακόμα συλλέγω βιβλία και δε νιώθω; Με τιμεί που αύριο όταν κάνω βλακείες στον αγώνα θα σας λέω ότι φταίει το χτεσινό ξενύχτι; |
|
|
|
|
|
|
#1147 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
να πάρεις αν έχει air condition ναι!!! ουτε εγωωωω στανταρ ναι!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
#1148 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
![]() Καθόλου Ναι Πολύ όμως.... | |
|
|
|
|
|
|
#1149 (permalink) | |||
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
take your time ανετα δε θελω μ@λ@κιες Παράθεση:
τους τιμει γιατι οταν ''μεθαυριο'' στη δουλεια σου πρεπει να ετοιμασεις δυο παρουσιασεις ή δυο οτιδηποτε σε ορισμενο χρονικο διαστημα θα χεις ξαναπερασει απο τετοιο σταδιο και δα διαχειριστεις πιο σωστα την κατασταση (καλα οταν σοβαρευω ειμαι πολυ κα*λα) ΝΑΙ Ναι ρε με τα αιδοια τους καθηγητες | |||
|
|
|
|
|
|
#1150 (permalink) |
|
Desert rose
|
Mε τιμεί η μεσημεριανή μου κοπάνα....για μακροβούτια?
Με τιμεί που μόλις συνδέθηκα world, έπεσε ο σέρβερ για λίγο? Με τιμεί να απαντήσω στον ΤΑLO ,ότι η Π-αιδοία σαν τέτοια που είναι ,διαθέτει καθηγητές που σετάρουν στην φιλοσοφία της...? ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:18.

Kάτσε να σε λιβανίσουμε λίγο γιατί δεν είσαι καλά, μου φαίνεται....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο