|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο χρυσός είναι το μοναδικό μέταλλο το οποίο δεν σκουριάζει ακόμη κι όταν θαφτεί κάτω από τη γη για χιλιάδες χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1041 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Λοιπον, για να ξεκαθαρισουμε καποια πραματα το οτι οι προγονοι μου ηρθαν απ τη Ναμιμπια και εγκατασταθηκαν στο Πογραδετς δε σημαινει οτι δεν εχω δικαιωμα να ειμαι μελος στο φορουμ σας. Και δε σας τιμα η ρατσιστικη αντιμετωπιση.
Φημες που με θελουν Πειραιωτη απο προπάππου μην τις ακουτε. Προβοκατσια. Θελουν να αφανησουν τον Ναμιμπιακο λαο |
|
|
|
|
|
|
#1042 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
οχι πρεπει να συνεχισεις το εργο των προγονων σας και σαν ελληνας που ειμαι και γω προσπαθω να συνεχισω το εργο των προγονων μου οσο και αν αυτο ειναι αδυματον με ολους αυτους τους νεοελληνες που σκοπο εχουν πιο κινητο να παρουν.τελλλλος
|
|
|
|
|
|
#1043 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Σας τιμεί που μέσα σε τόσες εθνικότητες που δώσατε στον Τάλο δεν έχετε αναφέρει ούτε μια φορά την Βέλγικη υπόσταση που του έχει αποδωθεί από το forum;Τάλε βάλε τα πράγματα στη θέση τους,να ξέρω σε ποια γλώσσα θα σου μιλάω στα ματς των αμπάλων
|
|
|
|
|
|
|
#1045 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ντάξει... Ρεσιτάλ.... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! Ναμίμπιααα... παραπαραπαρα περομπερομ.... ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1049 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Την αδερφη σου χαζο??Καλα, τα κραταω εγω αυτα.... Παράθεση:
Ασε ρατσισμος αλλο πραγμα!Αλλα για αλλη μια φορα δε σε τιμει που προσπαθεις να κρυψεις την κουρδοαλβανικη καταγωγη λεγοντας μας για Ναμιμπιες κλπ δημοκρατικες δυναμεις!! Με τιμει που δεν ξερω που ακριβως πεφτει η Ναμιμπια?? Με τιμει που παραληρω απ' την πολλη χαρα που τελειωσα?? Με τιμει που περιμενω 4ημερο ban απο αυριο το πρωι μεχρι το Σαββατο που φευγω για χωριο??? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1050 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Οχι ιδιαιτερα
Ναι (και εγω το ιδιο θα εκανα... καταραμενη εξεταστικη )Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:01.

)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο