|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μαφία (MAFIA) σημαίνει: Morte Allafrancia Italia Anela, δηλαδή: Θάνατος στη Γαλλία είναι της Ιταλίας ο πόνος! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1051 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
με τιμει που το πηρα σερυ τελικα,και μαλλον πατωσα στο εργαστηριο;
με τιμει που ζητησα επανεξεταση και ξαναδινω στις 3; με τιμει που δεν ξερω τιποτα απο το μαθημα; με τιμει που σκεφτομαι να παω για μπανιο αντι για εξεταση; |
|
|
|
|
#1053 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Υπομονη!! Δεν εχω προβλημα!!Αλλα τελικα απο Τεταρτη πρωι!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1055 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Απλως επειδη ερχεται αγωνας πρεπει να ενημερωνομαι!Με τιμει που δεν θελω να ερθει ο Αστρολαβος σε ματς των αμπαλων γιατι θα με κυνηγα με ολα αυτα που εχω γραψει για αυτον και μιας που θα ειμαστε Πειραια αφου με πιασει (γιατι ειμαι και πιο αργος και απο το ριπλέι ) θα με ριξει στη θαλασσα με τσιμεντο στα ποδια;Βεβαια ολα αυτα αλλαζουν αν καποιος μπορει να με διαβεβαιωσει πως τον εχω (ειτε στο τρεξιμο ειτε στο ξυλο γιατι αν θα προσπαθησει να με τσιμεντωσει καπως θα πρεπει να ξεφυγω ) | |
|
|
|
|
|
|
#1056 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
χμ από τρέξιμο μάλλον τον έχεις...αν σε τσακώσει όμως το μόνο που θα σου πω είναι ότι θα σε κρατάει με το ένα χέρι (και σχετικά ψηλά) και ταυτόχρονα με το άλλο θα ζυμώνει το τσιμέντο (εύκολα όμως)...
|
|
|
|
|
|
|
#1057 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:27.

)
) θα με ριξει στη θαλασσα με τσιμεντο στα ποδια;
(ειτε στο τρεξιμο ειτε στο ξυλο γιατι αν θα προσπαθησει να με τσιμεντωσει καπως θα πρεπει να ξεφυγω
)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο