|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γνωστή συνοικία Πατήσια ονομάστηκε έτσι από την αντίστοιχη Τούρκικη λέξη που σημαίνει: τα κεκτημένα αγροκτήματα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1022 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Με τιμεί που οι περισσότεροι καταστηματάρχες στη Ρόδο με περνάνε για ξένο και μου μιλάνε Αγγλικά ή Ιταλικά;
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1.Δεν είμαι ξανθος 2.Δεν φοράω σανδάλια με κάλτσες αλλά ούτε και παπούτσια ορειβασίας 3.Δεν κυκλοφορώ μέσα στην πόλη χωρίς μπλούζα 4.Δεν συνηθίζω να φοράω λεοπαρδαλέ βερμούδες και Χαβανέζικα Πουκάμισα Τους τιμεί που όταν τους λέω ότι είμαι Έλληνας οι περισσότεροι με απορημένο ύφος μου απαντουν : Δε σου φαίνεται καθόλου!!! |
|
|
|
|
|
|
#1027 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Με τιμεί αν σου ρίξω ένα ban μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1028 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Για ριξε!!Αυριο τελευταιο μαθημα!! ![]() Ουτε 12 ωρο δε θα ναι το ban μου!!Αυριο θα στις 11 θα σας λεω τι καλα που εγραψα, και τι ωραιο που ειναι το καλοκαιρακι...τουρου του, στην ακρογιαλια του ρου του!! Με τιμει που χαρηκα τωρα?? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο