|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4431 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το Χρόνη που εντέχνως, λέγοντάς μου ότι είναι ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μου απέσπασε ένα ελεύθερο γέυμα στη δίαιτά του;
Τον τιμεί που κρατάει τη διατροφή του και πάει καλά; Υ.Γ. Μπράβο ρε Χρόνη και δημόσια! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4437 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4438 (permalink) | |||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι,τον τίμει ![]() Ναι αυτό εννοείται!! Παράθεση:
Ναιιιιι,αυτό κι αν τον τιμεί!!! Παράθεση:
Προσκυνώ!!απλά... ![]() Με τιμεί που τις ώρες που πάω στο γυμναστήριο,τυχαίνει να ρίχνω και πολύ γέλιο με μερικούς που ξεφυσάνε σαν χαλασμένα καλοριφέρ? ![]() (Συγνώμη βρε παιδιά αλλα δεν μπορώ όταν το ακούω το ξεφύσημα,ξέρω ότι βοηθάει πάντως..) | |||
|
|
|
|
|
|
#4439 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Η εκπνοή βοηθάει στη γυμναστική, τα διάφορα "ουργκ, αααγκχ" κλπ στο να τραβάνε την προσοχή. Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο σε τιμεί!! Όταν το συνηθίσεις ψάξε να βρεις τους πέφτουλες, είναι άλλο είδος που απαντά εκεί
|
|
|
|
|
|
|
#4440 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Βλέπω μπαίνει όλο το φόρουμ σε fit κατάσταση σιγά σιγά... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:20.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο