|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Fu-Go" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4271 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
!![]() Ωωωωωω,ναι!!!Όλοι μαζί ![]() Ναι!!Τιμή και δόξα στο παιδί!!! ![]() Δωνης οταν εβγαινε απο τις αφηξεις...κρατουσε αναμεσα στα χερια του μια γλιτσα αν το παρατιρισες...και ητανε πρωτος πρωτος...μετα ερχεται ο βοηθος του και κρατουσε δυο τσαντες με χορταρι...και απο πισω ερχονται οι ταραμαδες(κατσικια)του Δωνη... και οταν ωγικαν εξω...λεει ο Δωνης:ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4272 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Δεν σε τιμεί που χεις ορθογραφικά λάθη. Αν και σε συγχωρώ γιατί νομίζω πως είναι ο αστρολάβος αυτός που υπογράφει το κείμενο. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4273 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Neacel δε σε τιμεί που συνέχεια κάνεις παρατηρήσεις για τα ορθογραφικά. Άντε καμιά εκδρομή, να ξελαμπικάρεις λίγο
![]() Με τιμεί που μόλις έφαγα μια από τις πολλές πολωνικές σοκολάτες που μου φεραν οι φίλες μου ;; Τιμεί τη πολωνική 'σοκοφρέτα' που δεν πιάνει μια μπροστά στην ελληνική ;; |
|
|
|
|
|
|
#4274 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4275 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που βλεπω γυναικειο ποδοσφαιρο και γουσταρω κιολας?
|
|
|
|
|
|
|
#4279 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί σήμερα που πήγα για καφέ στη "Κουκουβάγια" και δίπλα μου καθόταν η Βίκυ Καγιά;
Με τιμεί που το πήρα χαμπάρι αμέσως ενώ ο φίλος μου ο Γιουροπάο δε το πίστευε; Τον τιμεί που όταν το πίστεψε ήθελε να πάει να της πει: "Βικάρα, θα βάλεις μέσον να με πάρουν στο "So you think you can dance" χωρίς να περάσω απο επιλογή;" Με τιμεί που κατάφερα να τον κρατήσω; ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
|
|
|
|
|
#4280 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που σε 5 μέρες κατέβασα +-50 κρέπες και για το λόγο αυτό κατέβασα ένα βαζάκι μερέντα;
Τιμεί τη μερέντα που δε κυκλοφορεί πλέονσ σε κουβά όπως παλιότερα; Με τιμεί που επιτέλους μετά από χρόνια έρευνας κατάφερα και βρήκα ένα κουτάκι (αμφιβάλω ότι θα έχει ξεμείνει κάπου η παλιά συσκευασία) από τις αγαπημένες καραμέλες certs;Ναι,σκεφτείτε...ξέρετε για ποιες μιλάω!Με τιμεί που πλέον μένει να βρω κι ένα κουτάκι τσίχλες hollywood (αν γράφεται έτσι) και θα μπορώ να αφιερώσω ειδικό χώρο σε ένα ράφι για τα συλλεκτικά μου εκθέματα; |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xoulk13 : 08-08-2008 στις 23:45. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

!

και οταν ωγικαν εξω...λεει ο Δωνης:ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο