|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3491 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕ!!! Μα καθόλου όμως δε σε τιμούν! Τράβα σε κανα μέταλο ρε! Αν με είχες καθηγητή θα σε είχα στο διαγώνισμα "Οι IRON MAIDEN και η επίδρασή τους στη παγκόσμια heavy metal σκηνή" ή "Οι Rotting Christ ως φαινόμενου μη αναγνωρίσιμου ελληνικού συγκροτήματος στη χώρα τους". Εκθέσεις κάθε μέρα!!! Σελίδες ολόκληρες! ![]() Υ.Γ. Το πράμα αλλάζει αν είναι γκόμενα στη μέση. Αλλα και πάλι συγχωρείται μόνο μια φορά!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3492 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Αυτες ειναι εκθεσεις ρεεεε...οχι συν,πλην παγκοσμιοποιησης κ παπαρια μπροκολα... Τι γκομενα Ρουβικη ρε;;Ρουβικος ουτε στα 50μ δν πλησιαζει!! ![]() Με τιμει που σκεφτομαι να στειλω e-mail στο Σταυρο να με αναλαβει;; ![]() Απ οτι βλεπω εχει κ την επισημη αγαπημενη αυτου του φορουμ Κατερινα Μεγαλου!! ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
#3493 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Δεν ξερω πολλες να χουν μπροστα τους το Σακη και να ψαχνουν να δωσουν τηλεφωνα. Κι αν το κανουν δεν τις τιμει! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3494 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Δεν θα με τιμεί να πέσω σε αυτό το επίπεδο! Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα ψάχνει για ορθογραφικά λάθη και εγώ κύριοι δεν θα ΤΑΛίσω... Αυτές οι μικροπρέπειες συνάδουν με τους άλλους!
![]() Παράθεση:
Μετά την ατάκα "Ποιά τον άγγιξε να την αγγίξω" (εννοείται τσιρίζοντας) που έχω ακούσει σε μαγαζί δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση... | |
|
|
|
|
|
|
#3495 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Σιγά μη ρίχνεις μούτζες! Σ'αυτές τις εκθέσεις θα 'γραφες καλά ε; Στη παγκοσμιοποίηση μάντολες!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Τι γκόμενα Ρουβική ρεεεε;;;!!! Ασ τα σάπια... όταν πήγαινες εγώ γύρναγα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Άντε 14 Μαρτίου στα Χανιά, έχει Paul Di Ano! | |
|
|
|
|
|
|
#3496 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που ήρθα σήμερα στη δουλειά και έχει χαλάσει η θέρμανση?
με τιμεί που αν δεν φτιαχτεί σε κανένα 2 ωρο... θα φύγω....? με τιμεί που όση ώρα είμαι εδώ δεν έχω δουλέψει καθόλου και ούτε πρόκειται...? με τιμεί που με τα χιόνια έχασα την μπάλα... και δεν θυμάμαι τι έχω να κάνω? με τιμεί που κάθομαι στο γραφείο με το μπουφάν και τα γάντια? |
|
|
|
|
|
#3497 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
ΝΑι Ναι Μμμμμμ... ναι! Εννοείτε πως ναι! Ειδικά αν μπορείς και πληκτρολογείς χωρίς να τα βγάλεις! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3498 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έφτιαξα εχτές χιονάνθρωπο καθιστό σε καρέκλα στο μπαλκόνι μου?
Με τιμεί που μετά πήγα και φόρεσα το μπανιερό μου κ έβγαλα φωτογραφία μαζί του?? Το μόνο που απέμεινε σήμερα ήταν μια λιμνούλα.. Με τιμεί που έγραψα ταμπέλιτσα Σνόουμαν R.I.P δίπλα? |
|
|
|
|
|
|
#3499 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
εννοειται περιμενω φωτο σε αντιπαραβολη, με τη λιμνουλα και το μπανιερο κατω σνοουμαν the reaper | |
|
|
|
|
|
|
#3500 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε όλα! Άνετα!!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:54.

μάντολες!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο