Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Fight_club_hosts
@Talos: "Δε καταλαβαινω γιατι δε πρεπει να υπαρχει το φορουμ αν σε καποιους δεν αρεσει η εκπομπη? Εγω προσωπικα το εχω συστησει σε πολλους ασχετα με το αν δε γιναν μελη. Επισης το να μη σ αρεσει το φαιτ κλαμπ δε νομιζω οτι σημαινει οτι σ αρεσουν οι οπαδικες εκπομπες και το οπαδικο γλυψιμο.
Ο διαλογος καλο θα ηταν να υπαρχει για την καλυτερευση της εκπομπης, για τη διευκρινηση αποριων των ακροατων και οχι μονο στο θεμα του μαξιμ με τα αυτονοητα επιθυμητα αποτελεσματα απ τους γραφοντες. ΤΟΣΟ απλα."
Επανέρχομαι μόνο και μόνο διότι η απόσταση που χωρίζει την ανάγνωση κάποιων γραφομένων από την κατανόησή τους συχνά ειναι τεράστιος. Η αναφορά μου πήγαινε κυρίως στη λέξη "κρυάδα", την οποία θεωρώ τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και σίγουρα όχι "διάλογο".
Επίσης οφείλω να θυμίσω ότι στο -πρωτοποριακό αυτό βήμα αλληλεπίδρασης μεταξύ μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και των ακροατών της- ήμασταν και ήμαστε κοντά από την πρώτη μέρα, έχοντας αναγνώσει (και απαντήσει ή σχολιάσει -και όχι μόνο για το Maxim- όπου και όποτε χρειαστεί) ένα προς ένα όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί σε όλα τα θέματα, δείχνοντας έτσι εμπράκτως το σεβασμό και τη στήριξή μας στο όλο εγχείρημα. Το γεγονός ότι σταδιακά η όλη ιστορία ξέφυγε από την αρχική ιδέα και κατέληξε σε μεγάλο ποσοστό να γίνει πεδίο σχολικής και πανεπιστημιακής διαπροσωπικής καυλάντας δεν είναι ευθύνη μας, ούτε το επιθυμούσαμε. Εντούτοις, συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το φόρουμ καθημερινά στον αέρα όπως γνωρίζετε (όσοι τουλάχιστον ακούτε ακόμα).
Θέλετε να επιστρέψουμε στο διάλογο και την σφιχτότερη θεματολογία; Είναι στο χέρι σας, και είναι ευκολότερο απ' όσο φαίνεται.
|
Νταξει οκ σβηστε τη λεξη κρυαδα.Μπορει και να ηταν υπερβολικη αλλα παραμενει μια αποψη
Στα υπολοιπα εγω δεν εχω αποψη γιατι οι διαχειριστες ξερουν καλυτερα το λογο δημιουργιας του φορουμ και επειδη οταν πρωτοεμφανιστηκε αυτο το φορουμ εγω δεν ημουν μελος
Παρολα αυτα πειτε μας αν ο χαρακτηρισμος ως πωρωμενου και λοιπα ακυρα για οποιον δεν του αρεσει η εκπομπη ειναι ''διαλογος''