|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2741 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Μας τιμεί δε μας τιμεί, σας ευχόμαστε τις "άγιες τούτες μέρες" καλά μεθύσια, καλές μασαμπούκες, πολύ σεξ, πολύ φλερτ, πολλά κέρδη στο τζόγο και το φλουρί στη βασιλόπιτα (ακόμα κι αν το πετύχετε λόγω "παράγκας").
Keep fighting και τα λέμε από Γενάρη |
|
|
|
|
|
|
#2743 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που σήμερα το πρωί στο μαγαζί μου έκανε ψιλοκαμάκι μια κοπελιά τρίτη γυμνασίου;Και ναι,η διατύπωση και τα στοιχεία είναι σωστά...Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
|
|
|
|
|
|
|
#2744 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μικροδείχνεις γι'αυτό
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2746 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Έχουμε ξεφύγει εντελώς ρεεεεε!!! Δεν πάει καλά η νέα γενιά λέμεεε... | |
|
|
|
|
|
#2747 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που αντίθετα με τον φίλο Xoulk13 η γυμνάστρια που είμαι μαζί αυτές τις λίγες μέρες είναι 35;
Και ναι είμαι πλέον ένας γνήσιος, ταπεινός και μικρός Milf-ας!!! |
|
|
|
|
|
|
#2748 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Εσενα σε τιμει, γι' αυτην αμφιβαλλω!! Με τιμει που πρεπει να μαι απ' τους πιο χαρουμενους ανθρωπους αυτη τη στιγμη?? Μ' επιασε το χριστουγεννιατικο μου! ![]() ![]() ![]() Αργησε λιγο βεβαια!! ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο