|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Υ.Γ.:IT IS ALIVE...!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τίμει ένα Γιώτα-Force στο γυμναστήριο που το παίζει γομάρι, και με ρωτάει συνέχεια για διατροφές, συμβουλές στη προπόνηση, που έρχεται σήμερα και μου λέει με σοβαρό ύφος:
-Σταύρο, απο σήμερα θα τρώω με τα χέρια για να είμαι hardcore Bodybuilder!!! Με τιμεί που του σκασα 2 φάπες; Τον τιμεί που είναι σαν οδοντογλυφίδα και νομίζει πως είναι 124 κιλά, 5% λίπος;! |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
OXI OXI OXI OXI ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι,ενοείται ότι σε τιμεί Όχι... Καλά στο γυμναστήριο που πήγαινα γω,κυκλοφορούσαν κάτι άτομα...έλεος....ντάξει μερικοί έχουν πολύ γέλιο.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Τιμει 3 επισκεπτες που διαβαζουν το θεμα "Ειναι ο Μπομπ Σφουγγαρακης gay?" ??
Με τιμει που ενω θελω απελπισμενα να δω Μπομπ Σφουγγαρακη, δεν τον εχω πετυχει ποτε στο ζαπινγκ? Με τιμει που νιωθω αβολα οταν η υπολοιπη παρεα και γενικα ολος ο κοσμος συζηταει τις τελευταιες εξελιξεις και εγω δεν εχω ιδεα ποιος σκατα ειναι ο Μπομπ Σφουγγαρακης και ο Πατρικ? Σοβαρα τωρα, σε ποιο καναλι δειχνει Μπομπ και τι ωρα? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Χεχε,ναι σε τιμεί ![]() Όχι,αυτό είναι κάπως... ![]() Στο Star το βάζει Σάββατοκύριακο πρωί τώρα τί ώρα δεν ξέρω....δεν τον βλέπω τον gay... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Με τιμεί που μου φεραν σήμερα την εφημερίδα το Πρωτο Θεμα?
Το τιμεί που πλην της ταινίας Ο Τελευταίος Των Μοικανών έχει και ένα cd του Armin που τα σπάει.... Με τιμεί που τα χω όλα τα κομμάτια που έχει μέσα? Με τιμεί που νομίζω πως για beginners guide είναι πολύ καλό cd? |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που όταν έγινε ο σεισμός και κουνιόταν όλη η πολυκατοικία σα τη Τσίλα στο στιρπτιζ, εγώ συνέχησα να κοιμάμαι γιατί σκέφτηκα "πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να ονειρεύεσαι ότι γίνεται σεισμός, αλλά αν είναι αλήθεια, βαριέμαι να σηκωθώ" κι έτσι συνέχησα να κοιμάμαι του καλού καιρού;
Με τιμεί που ακόμη και το πρωί που σηκώθηκα δε πίστευα ότι έγινε σεισμός κι ότι τον ονειρευόμουν; |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:35.

Υβριδικός τρόπος