WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

gatoni 17-11-2007 05:10

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 36056)
Με τιμά που ψήφισα στις προηγούμενες βουλευτικές, στις προηγούμενες ευρωεκλογές, στις προηγούμενες δημοτικές, στις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη και τέλος στις εσωτερικές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΚΑΜΙΑ φορά δε βγήκε αυτό που ψήφισα;!;!;!;!;!;!:amhn:

Συγχωρείσαι γιατί είσαι καινούργιος... Είναι με τιμεί, τέλλλλλος!!!

Όχι,δεν σε τιμεί που είσαι τόσο γκαντέμης. Πες μου 43 νούμερα στο λόττο να παίξω τα υπόλοιπα 6 :P

Mazda 6 17-11-2007 11:10

Sorry... ΟΚ απο δω και πέρα με τίμΕΙ λοιπόν!!!

Υ.Γ. Φταίει το μεγάλο διάστημα που ήμουν στην Αμερική βοηθόντας τον Mark Papas. God Bless America and George Bush Jounior!!!

Insomni@ 17-11-2007 14:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 36056)
Με τιμά που ψήφισα στις προηγούμενες βουλευτικές, στις προηγούμενες ευρωεκλογές, στις προηγούμενες δημοτικές, στις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη και τέλος στις εσωτερικές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΚΑΜΙΑ φορά δε βγήκε αυτό που ψήφισα;!;!;!;!;!;!:amhn:

Όχι αλλά που θα πάει κάποτε θα το πετύχεις το σωστόkalo!!!

anthropas 18-11-2007 01:25

Mε τιμει που βαριομουν απιστευτα και ξαφνικα πορωθηκα με το γριφο του αινσταιν τον οποιο και ελυσα?
Με τιμει που χαρηκα οταν διαβασα πως συμφωνα με τον αινσταιν μονο το 2% των ανθρωπων μπορουσε να το λυσει?
Με τιμει που ξενερωσα οταν εμαθα πως αρκετοι φιλοι μου το χουν ηδη λυσει?;p

MaDa 18-11-2007 12:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 36089)
Mε τιμει που βαριομουν απιστευτα και ξαφνικα πορωθηκα με το γριφο του αινσταιν τον οποιο και ελυσα?
Με τιμει που χαρηκα οταν διαβασα πως συμφωνα με τον αινσταιν μονο το 2% των ανθρωπων μπορουσε να το λυσει?

ναι!!!!
ωωωω! ναι!!!
;p εεε???

με τιμεί που έφτιαξα μια κανάτα γαλλικο καφε μόνο για μένα???
με τιμεί που επειδή βαριέμαι να βάζω ζάχαρη συνέχεια την έριξα στο φίλτρο και βγήκε κατ' ευθείαν μέτριος?

anthropas 18-11-2007 14:12

Τιμει Σασα Μπαστα και Θελξη που αυριο το βραδυ θα τραγουδησουν σε εκδηλωση που θα λαβει χωρα στο στρατοπεδο του Βελγου προς τιμην των ναυτων?

Astrolabos 18-11-2007 14:17

Ναι.
Θα τιμεί τον Βέλγο αν είναι σκοπιά εκείνη την ώρα;:P

anthropas 18-11-2007 14:19

Δεν ειναι

xoulk13 18-11-2007 16:36

Πες του ελπίζω να κάνουν full πρόγραμμα...

Με τιμεί που ενώ κάθε εξάμηνο δίνω 3 μαθήματα αυτό σκοπεύω να δώσω 7 (τα 3 χωρίς παρακολούθηση,αλλά με σημειώσεις) ;

greekfansws 18-11-2007 17:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 36089)

όλο το 2% μαζεμένο στον πειραιά :armed:

σε τιμεί :P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0