![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
με τιμεί που γράφω τα γκομενομηνύματα του διευθυντή μου στο κινητό... ? (γράφει αργά λέει εκείνος!)
με τιμεί που με τρώει η περιέργια να διαβάσω τις απαντήσεις... αλλά δεν το κάνω? τον τιμεί που τα γράφει πρώτα χειρόγραφα? με τιμεί που δείχνω τα χειρόγραφα στους άλλους? τον τιμεί που με μαλακίες που έλεγε χθες... σήμερα άργησε στη δουλειά? με τιμεί που μια μέρα ήρθα στην ώρα μου και έλειπε? με τιμεί που έχω λιώσει στο world μέχρι να έρθει? |
Παράθεση:
Ναι, η περιεργεια σκοτωσε τη γατα δε λενε... Οχι, να στα πει δεν μπορει? ^o) Ε ναι Οχι Σου λεει εμμεσως πλην σαφως να μην το ξανακανεις!! ;p Ναι |
Παράθεση:
Όχι,έπρεπε να τις διαβάζεις! :P Όχι,δεν πρέπει να αφήνει αποδείξεις. Ναι!:clap: Όχι... Ναι. |
τιμει τον Θαναηλάκη που το πρωι είπε : " ο προπονητης του Παναθηναικου μας! "
και μετα προσπαθουσε να το σώσει............. ΟΥΣΤ !:armed: |
Τον Θαναηλάκη τον τιμει οτι και να πει γιατι ειναι καλη παρεα,τιμιος και...παναθηναικος!:)
|
Παράθεση:
οτι ειναι καλη παρεα συμφωνω, οτι ειναι τιμιος δεν το ξερω και οτι ειναι Παναθηναικος ..απλα δεν το σχολιάζω;p |
Παράθεση:
ναι οχι ναι οχι οχι ναι Υ.Γ.ο διευθηντης σου ειναι καραφλας?kalo!!! |
Παράθεση:
Με τιμεί που σκέφτομαι να βάλω για καμιά ώρα το κλιματιστικό στους 45 βαθμούς για να βγω μετά έξω στους 37-38 και να μου φαίνεται δροσιά; |
Παράθεση:
ασφαλως και σε τιμει. αδικαιολογητος που δεν το εχεις κανει ακομα... μονο προσεξε μην αρπαξεις κανα κρυωμα οταν θα βγεις.......;p |
Παράθεση:
ΤΟΝ ΤΙΜΕΙ. Δεν είναι σαν τον άλλο πέρσυ στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. "Και τώρα τα δύσκολα.... και η μπάλα στα δύχτια." Σιγά ρε φίλε έτοιμος να κλάψεις ήσουνα. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!:armed: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin