|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι Η.Π.Α. παράγουν το 19% της παγκόσμιας ποσότητας σκουπιδιών, με τον μέσο Αμερικανό να είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη (2 κιλά ημερησίως). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1722 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
![]() εδώ και 3 μέρες δεν έχω πει τίποτα για μένα και την δουλειά μου... και δεν έχω λάβει λουλούδιααααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#1724 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
τιμεί μια πιτσιρίκα γειτόνισσα στο χωριό που χτες που παίζαμε μπάλα στην άμμο (και της είπαμε να παίξει μαζί μας για να συμπληρώσουμε) κάποια φάση μου έκανε τάκλιν με τα δύο πόδια?
με τιμεί που έπεσα πάνω της κάπως άτσαλα και της μαύρισα το μάτι με τον αγκώνα? τιμεί τη μάνα της που όταν την πήγα σπίτι της, γύρισε και τη ρώτησε τι μου έκανε και την χτύπησα? με τιμεί που μαζεύω όλες τις κλοτσιές στον κόσμο όταν παίζω μπάλα? |
|
|
|
|
|
|
#1725 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Ναι!!!
Οχι!!!Λιγη προσοχη δν βλαπτει. Ναι!!!Εσυ τι απαντησες;;; Οχι βεβαια.Σεβασμο στον τιμιο γεροντα ανιδαια παιδαρελια! ![]() Τιμει ενα φιλο μου που με πηρε δωδεκα η ωρα να μου πει να παμε μαζι για μπανιο;; Με τιμει που τα πηρα επειδη με ξυπνησε; Με τιμει που του ειπα οτι θα παμε μαζι και για σπασιμο επειδη με ξυπνησε πηγα με εναν αλλο φιλο μ και τον αφησα να περιμενει σαν μαλθακο;; |
|
|
|
|
#1726 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Όχι αλλά δεν πολυφταίς. Ναι. Όχι... Παράθεση:
Ναι. Όχι. Λαμόγιοοοοοοοοοοο.... ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#1727 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Αυτος με ξυπνησε πρωινιατικα και θα πληρωσει. Με τιμει που ξαναδιαβασα Derby;;; Με τιμει που θα το ξανακανω και αυριο;; Καλα ντε μν βαρατε!! | |
|
|
|
|
#1728 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που είσαι "τραβάτε με κι ας κλαίω" με την Ντέρμπυ; | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο