![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Με τιμεί που είχα κάποια κενά για το τι έγινε χτες το βράδυ από ένα σημείο και μετά και πήρα τους άλλους να μου πουν; Τους τιμεί που ούτε αυτοί δεν θυμόντουσαν εκτός από έναν που όταν αυτός ήταν 100% σίγουρα για όσα μου έλεγε; Μας τιμεί που αν χτες φυσούσαμε σε μηχάνημα για αλκοτέστ θα γινόνταν έκρηξη; Τουλάχιστον δεν επιχείρησε κανένας να οδηγήσει,πάλι καλά... |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ναι. Φυσικα. |
Με τιμει που πηγα Μυκονο και ειδα μονο καμια 30αρια φουστηδες;;κανονικα δεν επρεπε να ηταν περισσοτεροι;
Με τιμει που εμαθα ιταλικα μεσα σε 1 μερα,ελεω τουριστριων; Με τιμει που πηγα στην Αντζελα και της ειπα ,"ε , εσυ δεν εισαι η Μιμη ντενιση"; Την τιμει που ειπε "οχι βεβαια,αγορακι μου,εγω ειμαι η αντζελα" Τιμει την κορη της που χεστηκε στο γελιο; Μας τιμει που λεγαμε στους ιταλους τουριστες οτι αυτη εκει ειναι μια πρωην πορνοσταρ πασιγνωστη; Τιμει τους Ιταλους που πηγαιναν για αυτογραφο; Με τιμει που τα λεω ολα αυτα; |
Παράθεση:
ΝΑΙ!!! :clap::clap: :rofl::rofl::rofl: Ναι! Ναι. :worship::worship: Όχι,σιγά την σαύρα... Ναι. |
Παράθεση:
Ναι. Τα υπολοιπα σε τιμουν οσο δεν παει!!! :worship: |
Με τιμει που σημερα διαβασα Derby επειδη την ειχε ενας φιλος μου και δν ειχα τι αλλο να διαβασω;;;
Με τιμει που στο σχολιασμο των παικτων στο χτεσινο φιλικο τρελαθηκα με αυτα που διαβαζα; |
Παράθεση:
Όχι. Το καλοκαίρι τις αθλητικές εφημερίδες τις διαβάζεις σαν μυθιστόρημα. Ξέρεις πως δεν ισχύει τίποτα απ' όσα λέει μέσα αλλά για να περνάει η ώρα στην παραλία είναι μια χαρά. Οπότε δεν σε τιμεί που τρελένεσαι. |
Με τιμει που οποτε κι αν διαβασω Derby θα τρελαθω;;;;
|
Παράθεση:
ναι εσένα σε τιμεί αυτή όχι την τιμεί ναι ναι με χίλια:clap: ναι ναι Με τιμεί που θέλω να ρθουν τα Χριστούγεννα???^o) |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin