WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

gatoni 28-07-2007 19:45

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 22653)
με τιμει που εφαγα ενα ολοκληρο οικογενειακο παγωτο και δεν αφησα καθολου για την οικογενεια;;p

Φυσικά σε τιμεί.

Με τιμεί που είχα κάποια κενά για το τι έγινε χτες το βράδυ από ένα σημείο και μετά και πήρα τους άλλους να μου πουν;
Τους τιμεί που ούτε αυτοί δεν θυμόντουσαν εκτός από έναν που όταν αυτός ήταν 100% σίγουρα για όσα μου έλεγε;
Μας τιμεί που αν χτες φυσούσαμε σε μηχάνημα για αλκοτέστ θα γινόνταν έκρηξη; Τουλάχιστον δεν επιχείρησε κανένας να οδηγήσει,πάλι καλά...

Slipknot 28-07-2007 20:24

Παράθεση:

με τιμει που εφαγα ενα ολοκληρο οικογενειακο παγωτο και δεν αφησα καθολου για την οικογενεια;;p

Ναι.
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 22660)
Με τιμεί που είχα κάποια κενά για το τι έγινε χτες το βράδυ από ένα σημείο και μετά και πήρα τους άλλους να μου πουν;
Τους τιμεί που ούτε αυτοί δεν θυμόντουσαν εκτός από έναν που όταν αυτός ήταν 100% σίγουρα για όσα μου έλεγε;
Μας τιμεί που αν χτες φυσούσαμε σε μηχάνημα για αλκοτέστ θα γινόνταν έκρηξη; Τουλάχιστον δεν επιχείρησε κανένας να οδηγήσει,πάλι καλά...

Ναι.
Ναι.
Φυσικα.

aitherovamon 28-07-2007 21:34

Με τιμει που πηγα Μυκονο και ειδα μονο καμια 30αρια φουστηδες;;κανονικα δεν επρεπε να ηταν περισσοτεροι;
Με τιμει που εμαθα ιταλικα μεσα σε 1 μερα,ελεω τουριστριων;
Με τιμει που πηγα στην Αντζελα και της ειπα ,"ε , εσυ δεν εισαι η Μιμη ντενιση";
Την τιμει που ειπε "οχι βεβαια,αγορακι μου,εγω ειμαι η αντζελα"
Τιμει την κορη της που χεστηκε στο γελιο;
Μας τιμει που λεγαμε στους ιταλους τουριστες οτι αυτη εκει ειναι μια πρωην πορνοσταρ πασιγνωστη;
Τιμει τους Ιταλους που πηγαιναν για αυτογραφο;
Με τιμει που τα λεω ολα αυτα;

gatoni 28-07-2007 21:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 22676)
Με τιμει που πηγα Μυκονο και ειδα μονο καμια 30αρια φουστηδες;;κανονικα δεν επρεπε να ηταν περισσοτεροι;
Με τιμει που πηγα στην Αντζελα και της ειπα ,"ε , εσυ δεν εισαι η Μιμη ντενιση";
Μας τιμει που λεγαμε στους ιταλους τουριστες οτι αυτη εκει ειναι μια πρωην πορνοσταρ πασιγνωστη;

Όχι,περισσότεροι θα ήταν και δεν θα τους κατάλαβες...
ΝΑΙ!!! :clap::clap:
:rofl::rofl::rofl: Ναι!
Ναι.
:worship::worship:
Όχι,σιγά την σαύρα...
Ναι.

Slipknot 28-07-2007 21:46

Παράθεση:

Σε τιμει.
Ναι.
Τα υπολοιπα σε τιμουν οσο δεν παει!!! :worship:

mousaka+10 29-07-2007 15:55

Με τιμει που σημερα διαβασα Derby επειδη την ειχε ενας φιλος μου και δν ειχα τι αλλο να διαβασω;;;
Με τιμει που στο σχολιασμο των παικτων στο χτεσινο φιλικο τρελαθηκα με αυτα που διαβαζα;

gatoni 29-07-2007 16:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 22742)
Με τιμει που σημερα διαβασα Derby επειδη την ειχε ενας φιλος μου και δν ειχα τι αλλο να διαβασω;;;
Με τιμει που στο σχολιασμο των παικτων στο χτεσινο φιλικο τρελαθηκα με αυτα που διαβαζα;

Ναι.
Όχι. Το καλοκαίρι τις αθλητικές εφημερίδες τις διαβάζεις σαν μυθιστόρημα. Ξέρεις πως δεν ισχύει τίποτα απ' όσα λέει μέσα αλλά για να περνάει η ώρα στην παραλία είναι μια χαρά. Οπότε δεν σε τιμεί που τρελένεσαι.

mousaka+10 29-07-2007 16:52

Με τιμει που οποτε κι αν διαβασω Derby θα τρελαθω;;;;

Insomni@ 29-07-2007 17:12

Παράθεση:

ναι
ναι
εσένα σε τιμεί αυτή όχι
την τιμεί
ναι
ναι με χίλια:clap:
ναι
ναι

Με τιμεί που θέλω να ρθουν τα Χριστούγεννα???^o)

Insomni@ 29-07-2007 17:14

Παράθεση:

Εαν επέζησες απο ολόκληρο οικογενειακό σε τιμεί...;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0