WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

gatoni 25-07-2007 14:52

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 22384)
τιμει τα κουνουπια που ειχαν περικυκλωσει το κρεβατι μου και με περιμεναν να ερθω;
με τιμει που μολις τα ειδα αντεγραψα τον νιο(ματριχ) και τα σκοτωσα ολα;
με τιμει που τις σωρους των κουνουπιων τις εβαλα σε ενα κουτακι στο παραθυρο και εγραψα απεξω "για κοπιαστε";:P

Όχι...
Σε τιμεί που σκότωσες αλλά όταν τα κουνούπια είναι πάνω από 4-5 ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν τα σκότωσες όλα,εμφανίζονται συνεχώς κι άλλα που δεν είχες υπολογίσει.
Χαλαρά ναι... :clap:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Με τιμεί που όταν είχα πάει για καφέ στο Πόρτο πέτυχα τον Πλιάτσικα?
Με τιμεί που μόλις τον είδα έλεγα στου δικους μου ότι κάπου τον ξερω αυτόν?
Τον τιμεί που στο χαλαρό στέκι που 'χα σκάσει με μαγιώ-βερμούδα και παντοφλα με δαχτυλοκοφτη εκείνος είχε έρθει λες και ήταν γαμπρός?
Τον τιμεί που δεν τον αναγνώριζε κανείς από το καφέ?
Με τιμεί που σαν γνωστός γραφικος μόλις έφυγε φώναζα, έλα μωρέ Πλιάτσικα αρρρρρρρώστια
Τιμεί τις σερβιτόρες που άλλες με κοιταζαν με απορία και άλλες γέλαγαν?
Τιμεί τους φίλους μου που κοιταζαν γύρω γύρω να δουν τον Πλιάτσικα και περίμεναν να δουν τον παλιο τραγουδιστή των Πυξ Λάξ?

Ντάξει, δεν πέτυχες και καμια πρώτη μούρη.Έχω πετύχει Big Mac στην Πλάκα ας πούμε.
Ναι.
Όχι.
Όχι.
Ναι.
Ναι.
Ναι.

depoina 26-07-2007 16:52

Neacel σε τιμεί που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως είσαι τρέντυ ;;

MaDa 26-07-2007 18:36

με τιμεί που πήγα χθες σε στρώσιμο νυφικού κρεβατιού... και εκεί που γέλαγα... με έσπρωξαν... και μου είπαν στρώσε???
οι ανύπαντρες μονο στρώνουν και ήμουνα 1 από τις 4...;p

και με τιμεί που δεν ήξερα το έθιμο... και έστρωνα καλα...
και ο γαμπρός ξέστρωνε συνέχεια και μου είχε σπάσει τα νεύρα... και όλοι γέλαγαν...

τον τιμεί που σταμάτησε μόλις είπα... ότι όσες φορές ξεστρώνει τόσα παιδιά θα κάνει... τς τς τς... ευθυνόφοβοι άντρες....

:clap:

TALOS 26-07-2007 18:47

Με τιμει που τη μερα που θα μπω στο φορουμ και δε θα βρω μια αναφορα της Μαντας για τη δουλεια της και σε οτιδηποτε εχει σχεση με αυτη θα της στειλω λουλουδια?

MaDa 26-07-2007 18:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 22543)
Με τιμει που τη μερα που θα μπω στο φορουμ και δε θα βρω μια αναφορα της Μαντας για τη δουλεια της και σε οτιδηποτε εχει σχεση με αυτη θα της στειλω λουλουδια?

περιμένω αύριο λουλούδια!:clap:

hanter 27-07-2007 03:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 22542)
με τιμεί που πήγα χθες σε στρώσιμο νυφικού κρεβατιού... και εκεί που γέλαγα... με έσπρωξαν... και μου είπαν στρώσε???
οι ανύπαντρες μονο στρώνουν και ήμουνα 1 από τις 4...;p

και με τιμεί που δεν ήξερα το έθιμο... και έστρωνα καλα...
και ο γαμπρός ξέστρωνε συνέχεια και μου είχε σπάσει τα νεύρα... και όλοι γέλαγαν...

τον τιμεί που σταμάτησε μόλις είπα... ότι όσες φορές ξεστρώνει τόσα παιδιά θα κάνει... τς τς τς... ευθυνόφοβοι άντρες....

:clap:

οχι γιατι απο οτι καταλαβα μονο εσυ το εστρωνες τελικα! μπορουσες να το ειχες αποφυγει ευκολα!:P
δεν σε τιμει που δεν του ειπες "αμα το ξαναξεστρωσεις θα το στρωσεις μονος σου"! και δεν τιμει και τους αλλους που γελαγαν:D

δεν σε τιμει απλα γιατι ειμαι αντρας!!:rtfm:

εμενα με τιμει που δεν χαιρεταω ποτε τα αφεντικα μου γιατι δεν τους εχω αναγκη;^o)

MaDa 27-07-2007 09:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 22570)
εμενα με τιμει που δεν χαιρεταω ποτε τα αφεντικα μου γιατι δεν τους εχω αναγκη;^o)

όχι δεν σε τιμεί... δεν χαιρετάμε μόνο όποιον έχουμε ανάγκη.......;p

greekfansws 27-07-2007 10:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 22571)
όχι δεν σε τιμεί... δεν χαιρετάμε μόνο όποιον έχουμε ανάγκη.......;p

Με τιμει που θα σε ρωτήσω πως τα περνάς στη δουλειά σήμερα;:rofl:

MaDa 27-07-2007 10:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 22577)
Με τιμει που θα σε ρωτήσω πως τα περνάς στη δουλειά σήμερα;:rofl:

^o)όχι δεν σε τιμεί....

:grr:

greekfansws 27-07-2007 10:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 22580)
^o)όχι δεν σε τιμεί....

:grr:

προσπάθησα αλλά μάλλον δεν θα τα γλιτώσει ο τάλος τα λουλούδια...;p

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:24.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0