![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Αν σ αρέσει ναι |
Παράθεση:
Επίσης όχι... :(:( Χμμμ...^o) Πρέπει να ήσουν λιώμα... ΝΑΙ!!! :clap: Ναι kalo!!! Φυσικά... Όχι... Ναι!! |
gatoni το πιστευεις οτι 2 τυπακια ηταν ιδια με ρουνει και αντου; δεν ημουν λιωμα και ηταν και πρωι στην punda μολις ξυπνησω θσ ανεβασω και φωτος!
|
τιμεί το κάμπινγκ στο Άρκο, στην Ιταλία, στις Άλπεις που έχει.... free wifi??????????????
το τιμεί που είναι το πιο οργανωμενο κάμπινγκ που έχω δει στη ζωή μου? |
Αυτό το τιμεί. Τα δικά μας δε τα τιμεί που έχουν μείνει στη δεκαετία του 70
|
Με τιμεί που πήγα σε ένα μαγαζί στον Πειραιά που λέγεται Πισίνα γιατί μου είπαν πως είναι πολύ ωραία αλλά τελικά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ;;
Με τιμεί που είπα στο σερβιτόρο να μου φέρει μια vodka βύσσινο και με κοίταζε λες και παρήγγειλα ατομική βόμβα ;; Τον τιμεί που είχε τελείως μαλακισμένο υφάκι και μου είπε πως έχει vodka αλλά δεν έχει βύσσινο και πως πρώτη φορά ακούει τέτοιο συνδυασμό ;; Με τιμεί που του είπα πως όσο ζει μαθαίνει αρκεί να αποφασίσει να βγει λίγο και εκτός Πειραιά ;; :wtf: Τον τιμεί που απλά το βούλωσε, πήρε παραγγελία και μέχρι να φύγουμε δε μας ξανακοίταξε ;; |
Παράθεση:
|
Δε σε τιμεί που πιστεύεις ότι καμπινγκ=χύμα καταστάσεις. Αν είναι έτσι, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξής του και να πληρώνεις για να είσαι χύμα;
|
Παράθεση:
ακομα και εγω ο ανθρωπος των σπηλαιων το εχω ακουστα... και μαλιστα εχει και ωραια θεα στη θαλασσα.. |
Παράθεση:
Όταν λέω χύμα εννοώ πως το κάμπινγκ σίγουρα δεν είναι ταυτισμένο με λαπ τοπ και ανέσεις.... Πολύ απλά, πληρώνεις για να μην κατουράς στο δέντρο και να έχεις λίγη σκιά και ασφάλεια... ;p Από εκεί και πέρα δε με χαλάει να υπάρχουν ανέσεις, αλλά και αν δεν υπάρχουν επίσης δε θα έχω πρόβλημα, ξέροντας πως το κάμπινγκ δεν είναι ξενοδοχείο... Δε σε αναγκάζει κανείς να πληρώσεις...Πάρε τη σκηνούλα σου και κάνε ελεύθερο... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin