|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το Κολοσσαίο της Ρώμης είναι φτιαγμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να γεμίσει νερό για να γίνει αναπαράσταση ναυμαχιών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1521 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που βλέπεις ενώ δεν την παλεύεις,δεν σε τιμεί που αν δεν δεις και το 2ο ημίχρονο! | |
|
|
|
|
|
|
#1522 (permalink) |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
με τιμει που βλεπω το ματσακι μεσω ιντερνετ απο καναλι του βιετναμ;
![]() τιμει τον σπικερ που κανει την χειροτερη περιγραφη ολων των εποχων;(οσο καταλαβαινω βεβαια) ![]() τιμει 3 παικτες του μεχικου που τα πινανε πριν το ματς; ![]() |
|
|
|
|
|
#1523 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Όχι αλλά τι να ξέρει ο Βιετναμέζος από μπάλα; Ναι για να περάσουμε τελικό πιό εύκολα ![]() Και κυρίως ΠΟΣΟ τιμεί τον Χάιντσε που το παστέλωσε στο 45'??? Vamos Argentina!!! | |
|
|
|
|
|
|
#1525 (permalink) |
|
![]() |
Ε,όσο να 'ναι...
Επίσης σε τιμεί αν άργησες ξανά! Με τιμεί που πήγα σούπερ μάρκετ μετά από κανα δίμηνο και κατέληξα να πάρω μόνο παγωτά και μπύρες; Τιμεί το ψυγείο μου που έχει μέσα μόνο μπύρες,2 μπουκάλια νερό και ένα μπουκάλι κόκα κόλα; Τιμεί την εστία που υπάρχει και προσφέρει φαΐ κι έτσι δεν έχω πλουτίσει όλα τα delivery της περιοχής; |
|
|
|
|
|
|
#1526 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Με τιμει που πηγα αγορα για να παρω μια βερμουδα για τη θαλασσα και παπουτσια και πηρα σορτσακι, φουστα και θα παω και τ' απογευμα να παρω παρεο και σαγιοναρες?? Με τιμει που ειμαι σταθεροτατη στις αποφασεις μου? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1527 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
![]() αλλά δεν σε τιμεί που δεν περίμενες μέχρι την Δευτέρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις... ![]() με τιμεί... που δεν πήρα παπούτσια για το γάμο που είναι κουμπάρος ο φίλος μου... ενώ δεν ήξερα για εκπτώσεις... και τα άφησα για τελευταία στιγμή??? ![]() | |
|
|
|
|
|
#1528 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() Εννοειται.Δε θα σε τιμει ομως αν δε βρεις κιολας γι' αυτο κοιτα τιποτα καλου κακου!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο