WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Κατά την διάρκεια της Α΄ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μια χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-01-2008, 16:53   #1141 (permalink)
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδη τι περιμενει να του δωσουν για τον Μαντζιο.3 μυρια δεν πηρε ουτε η ατλετικο για τον Γκαλετι
Κοινή λογική το βλέπω εγώ...

Διαβάζω ότι άλλες ομάδες από την Ιταλία, νομίζω η Αταλάντα, δίνουν 2.5 μύρια για να τον πάρουν αρά είναι δυνατόν να τον δώσεις για 1.5 ενώ άλλη ομάδα πληρώνει 2.5 για να τον αποκτήσει?
Προφανώς όχι είναι η απάντηση αν δεν είσαι χαζός. Θα μου πεις ότι έτσι μάλλον δεν θα πάρει τπτ γιατί ο άλλος δεν θέλει να πάει Ιταλία, αλλά αυτό δεν τη πειράζει την ομάδα γιατί δεν βγήκαν αυτοί να τον πουλήσουν οι άλλοι ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν.

Το Γκαλέτι έχω την εντύπωση ότι με την απόκτηση του Σιμάο και την επιστροφή του Μάχι Ροντρίγκεζ η Ατλέτικο ήθελε αν τον δώσει τον Γκαλέτι γιαυτό πληρώσαμε μόνο 3. Νομίζω.

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-2008, 16:56   #1142 (permalink)
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114934

Δηλαδη ετοιμαζει κι αλλες πολλες μλκιες;;;Οκ...

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-2008, 16:58   #1143 (permalink)
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pippo 9 Εμφάνιση μηνυμάτων
Άμα έχει λεφτά ο μαμιδάκης ας τα δώσει να πάρει τον Γιαννιτσανάκη, μπορεί να είναι και δικό του το ψαροπωλείο στα Χανιά
Για πες μου τη γνώμη σου για το παίχτη. Γατί μας τον παρουσίασαν στο γήπεδο τη Κυριακή για μεγάλη παιχτούρα. Κι ότι έχουν δώσει τις δυνάμεις τους να τον πάρουν και γι' αυτό μέχρι τώρα δεν πήραν κάποιον άλλον απο Κρήτη (κι είναι πολλοί οι καλοί παίχτες, ακόμη και Χανιώτες, αλλά το γιατί δεν τους παίρνουν είναι άλλου παπα Ευαγγέλιο).

Ο Μαμιδάκης έχει λεφτά, πολλά αλλά βλέπει ότι δε κάνουν δουλειά τα όργια.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις φτιαχτούν οι αποθήκες ή διυληστήρια στη Σούδα (αν αφήσουν οι μαλάκες οι Σουδιανοί), και μπει ο Μαμιδάκης εκεί, θα τη πάρει πάνω του την ομάδα ο Μαμιδάκης.

Κι επειδή είμια μέσα στα πράγματα στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, να σου πω ότι τη Κυριακή στο γήπεδο είχε δικό του άνθρωπο να δει τι γίνεται. Έκατσε κα ιστις προπονήσεις όπου πήγαμε 4 άτομα και τα κάναμε π*****α στα συνθη΄ματα και στα καπνογόνα. Έπαθε τρελή πλάκα.
Παλιά 09-01-2008, 18:26   #1144 (permalink)
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α

Το avatar του χρήστη pippo 9

Περιοχή: Μπραχάμι
pippo 9 έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Είναι πολύ καλός παίχτης ειδικά για τέτοιες κατηγορίες (β,γ,δ εννοώ) γρήγορος,καλή πρώτη επαφή με την μπάλα,το κατέχει το τόπι,το γκολάκι δεν το έχει τόσο βέβαια

26/11/08 Inter-Pao 0-1
Ήμουν και εγώ στο κάψιμο του Μιλάνου

Ο χρήστης pippo 9 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-2008, 19:22   #1145 (permalink)
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pippo 9 Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι πολύ καλός παίχτης ειδικά για τέτοιες κατηγορίες (β,γ,δ εννοώ) γρήγορος,καλή πρώτη επαφή με την μπάλα,το κατέχει το τόπι,το γκολάκι δεν το έχει τόσο βέβαια
Thanks ρε!

Αυτό ακριβώς θέλουμε. Θέλουμε και σέντερ φορ... αλλά ντάξει, απο 10άρι πάσχουμε άμεσα!!!
Παλιά 09-01-2008, 21:55   #1146 (permalink)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Thanks ρε!

Αυτό ακριβώς θέλουμε. Θέλουμε και σέντερ φορ... αλλά ντάξει, απο 10άρι πάσχουμε άμεσα!!!
Mazda για τέτοιες κατηγορίες πολύ καλός είναι ο Κλοκίδης(νομίζω παίζει Κόρινθο)και ο Κυπαρίσσης οχι της Λάρισας,ο αδερφός του

26/11/08 Inter-Pao 0-1

Παλιά 09-01-2008, 21:57   #1147 (permalink)

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες μέρες, ακόμα και 48ώρο, για λογαριασμό του Ηρακλή ο 18χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός Ααρόν Νιγκέθ της Βαλένθια με την μορφή δανεισμού για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "κυανόλευκους".
Ο Ααρόν πρόκειται για τον MVP του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που είχε διεξαχθεί το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Πρόκειται για γρήγορο και εκρηκτικό επιθετικό που με την παρουσία που θεωρείται σίγουρο ότι θα βοηθήσει στην γραμμή κρούσης τους "κυανόλευκους".

Ο Ααρόν αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισπανού ατζέντη Μανέλ Φερέρ που επιβεβαιώνει το όλο ενδεχόμενο που έγινε γνωστό στην διάρκεια του μεσημεριού μέσω δημοσιεύματος ισπανικής ιστοσελίδας.

Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός μάλιστα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που είχε διεξαχθεί το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας -και είχε αναδειχθεί MVP- είχε βρεθεί στον τελικό του αντιμέτωπος της Εθνικής μας όπου η Ισπανία είχε επικρατήσει με 1-0 κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση.

Ο Ααρόν πρόκειται σίγουρα ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε φάνηκε και από την ανάδειξή του ως MVP του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Τις προηγούμενες μέρες ο διεθνής Ισπανός επιθετικός που ανήκει στην Βαλένθια έμεινε ελεύθερος από την Χερέθ όπου είχε δοθεί ως δανεικός το καλοκαίρι για να επιστρέψει στις "νυχτερίδες".

Για το λόγο όμως ότι ο Ααρόν δεν θα είχε τις απαιτούμενες ευκαιρίες από πλευράς της Βαλένθια αποφασίστηκε να δοθεί εκ νέου ως δανεικός και χάρη στην παρέμβαση του Μανέλ Φερέρ φαίνεται να καταλήγει στον Ηρακλή.

Το γεγονός εξάλλου της παρουσίας του Ισπανού τεχνικού του "Γηραιού", Άνχελ Πεντράθα, έπαιξε τον δικό του καταλυτικό ρόλο στον ερχομό του διεθνή Ισπανού επιθετικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
www.sport24.gr

Μιλάμε για μεταγραφάρα αν την κάνει τελικά ο Ηρακλής,πολύ καλός παίχτης ειδικά απο όσα είχε δείξει στο πανευρωπαικό των νέων

26/11/08 Inter-Pao 0-1

Παλιά 09-01-2008, 22:41   #1148 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοινή λογική το βλέπω εγώ...

Διαβάζω ότι άλλες ομάδες από την Ιταλία, νομίζω η Αταλάντα, δίνουν 2.5 μύρια για να τον πάρουν αρά είναι δυνατόν να τον δώσεις για 1.5 ενώ άλλη ομάδα πληρώνει 2.5 για να τον αποκτήσει?
Προφανώς όχι είναι η απάντηση αν δεν είσαι χαζός. Θα μου πεις ότι έτσι μάλλον δεν θα πάρει τπτ γιατί ο άλλος δεν θέλει να πάει Ιταλία, αλλά αυτό δεν τη πειράζει την ομάδα γιατί δεν βγήκαν αυτοί να τον πουλήσουν οι άλλοι ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν.

Το Γκαλέτι έχω την εντύπωση ότι με την απόκτηση του Σιμάο και την επιστροφή του Μάχι Ροντρίγκεζ η Ατλέτικο ήθελε αν τον δώσει τον Γκαλέτι γιαυτό πληρώσαμε μόνο 3. Νομίζω.

Ε αυτο λεω.Αφου δε θελει να παει ιταλια και απο αλλη ομαδα δεν προκειται να παρει παραπανω λεφτα γιατι δεν τον δινει? εκτος κι αν ειναι αποφαση του προπνητη να μεινει στην ομαδα

Η Ατλετικο δεν εχει σημασια για ποιους λογους τον εδωσε,σημασια εχει οτι οτι τον εδωσε και σε πολυ χαμηλη τιμη μαλιστα.Εξαλλου Μαντζιος και Γκαλεττι δε νομιζω να εχουν την ιδια ποδοσφαιρικη αξια
Παλιά 09-01-2008, 22:42   #1149 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot

Ο αρχηγος της Ισπανιας ο κοντοκουρεμενος που εκανε επελασεις απ'τα αριστερα δεν ειναι ο Ααρον? Αμα ειναι αυτος θα προκειται για πολυ καλη μεταγραφη. Οχι οτι θα βγει και σιγουρα, ειδαμε τι εγινε και με τον Καλβο στον Αρη...

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-2008, 22:45   #1150 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas

Ο Ααρον ειναι μεγαλη παιχτουρα.Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση στο ευρωπαικο των νεων.Και απορω πως αυτος ο παιχτης κατεληξε στον Ηρακλη

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές