|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το σέλινο έχει "αρνητικές θερμίδες". Καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες για να το φας από αυτές που σου προσφέρει όταν το τρως. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Αφου εχεις βαλει ενα μουσακα διπλα στη μυτη σου(αβαταρ με υπογραφη)
λες γι αυτο να σου μυριζει συνεχεια κατι? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Άμα έχει λεφτά ο μαμιδάκης ας τα δώσει να πάρει τον Γιαννιτσανάκη, μπορεί να είναι και δικό του το ψαροπωλείο στα Χανιά
![]() ![]() Φέρτε στην πανάθα τον αδερφό τον Τσιμποντά.... ![]() |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ο Μαμιδάκης έχει λεφτά, πολλά αλλά βλέπει ότι δε κάνουν δουλειά τα όργια.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις φτιαχτούν οι αποθήκες ή διυληστήρια στη Σούδα (αν αφήσουν οι μαλάκες οι Σουδιανοί), και μπει ο Μαμιδάκης εκεί, θα τη πάρει πάνω του την ομάδα ο Μαμιδάκης. Κι επειδή είμια μέσα στα πράγματα στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, να σου πω ότι τη Κυριακή στο γήπεδο είχε δικό του άνθρωπο να δει τι γίνεται. Έκατσε κα ιστις προπονήσεις όπου πήγαμε 4 άτομα και τα κάναμε π*****α στα συνθη΄ματα και στα καπνογόνα. Έπαθε τρελή πλάκα. | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Είναι πολύ καλός παίχτης ειδικά για τέτοιες κατηγορίες (β,γ,δ εννοώ) γρήγορος,καλή πρώτη επαφή με την μπάλα,το κατέχει το τόπι,το γκολάκι δεν το έχει τόσο βέβαια
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Διαβάζω ότι άλλες ομάδες από την Ιταλία, νομίζω η Αταλάντα, δίνουν 2.5 μύρια για να τον πάρουν αρά είναι δυνατόν να τον δώσεις για 1.5 ενώ άλλη ομάδα πληρώνει 2.5 για να τον αποκτήσει? Προφανώς όχι είναι η απάντηση αν δεν είσαι χαζός. Θα μου πεις ότι έτσι μάλλον δεν θα πάρει τπτ γιατί ο άλλος δεν θέλει να πάει Ιταλία, αλλά αυτό δεν τη πειράζει την ομάδα γιατί δεν βγήκαν αυτοί να τον πουλήσουν οι άλλοι ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν. Το Γκαλέτι έχω την εντύπωση ότι με την απόκτηση του Σιμάο και την επιστροφή του Μάχι Ροντρίγκεζ η Ατλέτικο ήθελε αν τον δώσει τον Γκαλέτι γιαυτό πληρώσαμε μόνο 3. Νομίζω. | |
|
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Ε αυτο λεω.Αφου δε θελει να παει ιταλια και απο αλλη ομαδα δεν προκειται να παρει παραπανω λεφτα γιατι δεν τον δινει? εκτος κι αν ειναι αποφαση του προπνητη να μεινει στην ομαδα Η Ατλετικο δεν εχει σημασια για ποιους λογους τον εδωσε,σημασια εχει οτι οτι τον εδωσε και σε πολυ χαμηλη τιμη μαλιστα.Εξαλλου Μαντζιος και Γκαλεττι δε νομιζω να εχουν την ιδια ποδοσφαιρικη αξια | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει σημασία ποια είναι η πραγματική αξία του παίκτη σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί εσυ να πιστεύεις ότι ο παίκτης κάνει μέχρι 1 μύριο και οι διοικούντες του ΠΑΟ πιθανώς το ίδιο και εγώ σου λέω αν δεν είχαν προσφέρει 2.5 εκατ οι Ιταλοί ο ΠΑΟ θα είχε δεχτεί την προσφορά. Αλλά αφού βλέπει ότι υπάρχει ζήτηση στα 2.5 μόνο αν είσαι χαζός τον δίνεις για λιγότερα. Και προφανώς έχει μεγάλη σημασία για ποιούς λόγους δίνεις έναν παίκτη. Καθορίζει την τιμή του. Αν η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη και θέλει να τον δώσει η άλλη ομάδα θα το εκμεταλευτεί και θα σου προσφέρει πολύ λιγότερα λεφτά απότι αξίζει γιατί σε βρίσκει στην ανάγκη. Φυσικά ισχύει και το αντίθετο που μπορεί να αναγκάσει την ενδιαφερόμενη ομάδα να δώσει 2 φόρες τα λεφτα που αξίζει. Πολλά παίζουν ρόλο που δεν έχουν σχέση με την αξία του παίκτη μόνο. | |
|
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45.

λες γι αυτο να σου μυριζει συνεχεια κατι?

Υβριδικός τρόπος