|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1091 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
700.000 ευρώ, με περίπου το 50% σε δόσεις και το 20% υπό προϋποθέσεις, ανάλογα με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή στο υπόλοιπο της σεζόν και την επόμενη περίοδο...
![]() Και δωρεάν βενζίνη από τη Μοτορόιλ για τις ζυγές μέρες του μήνα που έχουν θερμοκρασία 15-18 βαθμούς. Και 3 τηγανιές πατάτες δικές μας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων,τις χωριάτικες τις πληρώνετε εσείς. Έλεος ρεεεεε!! Λες και μιλάμε για τα τρελά λεφτά και βάζουν 726 "αν και εφόσον". Ντάξει,δεν πειράζει, έχετε τον Βύντρα που είναι 3 Γκαλίτσιοι στην καθισιά του ![]() |
|
|
|
|
|
#1093 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114212
Πρωτα θα ερθει Ελλαδα αυτος κ μετα ο Μπελουσι... edit:http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114264 Τι γινετε ρε παιδια;;;Ενα Τζιμπουρ τον ξερει;; |
![]() ![]() 28-5-09 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mousaka+10 : 03-01-2008 στις 16:05. |
|
|
|
|
|
|
#1096 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Η Μαρσέιγ πήρε τον Κρουποβιέσα και τον Κανγκά Γκοτιέ Ακαλέ. Δλδ ένα LB και ένα LW αντίστοιχα. Nice
Σφάζονται για τον Αμάουρι Γιουβέντους και Μίλαν.... Η Βαλένθια πήρε τον Έβερ Μπανέγκα από την Μπόκα. Μεγάλος παίκτης ο συγκεκριμένος αλλά νομίζω πήγε σε λάθος ομάδα.... Η Τσέλσι κλείνει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς απο Λοκομοτίβ Μόσχας. Πολύ καλός μπακ αυτός Και ο Λέμαν πάει Ντορτμουντ..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1097 (permalink) | ||
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() Επισης απο την στιγμη που υπαρχει (ή υπηρχε) υπογεγραμενο προσυμφωνητικο γιατι να αυξησει ο προεδρας την προσφορα οσα και να δινει ο ΟΣΦΠ; Δηλαδη αν εγω εχω συμφωνησει με εσενα που πουλας ας πουμε ενα μηχανακι οτι θα σου δωσω 1000 ευρω και ερθει καποιος και σου δωσει 1100 γιατι να αυξησω εγω την προσφορα και να μην πεις εσυ οτι το μηχανακι εχει πωληθει; Τελος παντων ειπα εγω θελω Μονιακη... Δεν με νοιαζει αν θα χασω τον Γκαλιτσιο (που και παλι μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθει στον Παναθηναϊκο) Παράθεση:
Ο Τζιμπουρ παει Λιλ νομιζω και με 2 μυρια.... Εσυ αν ησουν προεδρος στον ΠΑΟ θα εσκαγες 2 μυρια για τον Τζιμπουρ; Εγω οχι.... | ||
|
|
|
|
|
|
#1100 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Καλα λοιπον.... Εστω οτι τα σκας για τον Τζιμπουρ! Εισαι ο Τζιμπουρ και εχεις μια προταση απο τη Λιλ και μια απο τον ΠΑΟ που πας; Τωρα βεβαια θα μου πεις ενταξει, η Λιλ δεν ειναι και καμια ομαδαρα αλλα περισσοτερες πιθανοτητες εχει να παρει μια καλη μεταγραφη αργοτερα αν παιζει στο γαλλικο πρωταθλημα απο οτι στο ελληνικο;
@ανθρωπας: Ο Σαλπι πιστευω εχει γινει απαραιτητος και με εχει αποδειξει λαθος γιατι αν θυμασαι εγω στην αρχη δεν τον ηθελα και προτιμουσα τον Γκεκα... @καλλιθεας: Γιατι ρε τι εχει ο Βαγγελας; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο