|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ζεστό νερό είναι βαρύτερο από το κρύο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τόσο καιρό τα λέμε, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σας γνωρίσουμε και φατσικώς. Μην σας πετύχουμε στο δρόμο (εγώ ή ο Πάρης) και δεν σας πούμε ένα γεια βρε παιδί μου (
)Ξεκινάω το χορό. Ποζεράδικές φωτό θα σχολιαστούν αναλόγως. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
MaDa, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων; Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί. εγώ δεν μπορώ να βάλω φοτο γιατί μου βγάζει όλο αυτό το μήνυμαααα ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Χμ, μισό να δώ.
Κοίτα, δε παίζει να έχεις μόνο εσύ πρόβλημα από την ομάδα των χρηστών που βρίσκεσαι. Τι διαστάσεις και μέγεθος έχει η φωτογραφία που πας να ανεβάσεις; |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Και εγώ
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:02.

)

cker,burn
Υβριδικός τρόπος