|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις δεν έχουν φωνητικές χορδές. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Κι άργησες να το ανοίξεις.
![]() Ίδια άποψη με ποζέρια και τρέντηδες.Δεν με ενδιαφέρουν τι κάνουν,φοράνε οι άλλοι. Αλλά είναι μερικοί που λένε ότι είναι ίμο μόνο για να είναι στην ''μόδα'' κι αυτοί μου την σπάνε. Ας μου πει κάποιος τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
λοιπον επειδη νομιζω γνωριζω αρκετα επι του θεματος και οχι επειδη ειμαι ιμο (θεε μου κρατα με) απλα επειδη μαζευομαι με τους φιλους μου στο Συνταγμα και τους πλακωνουμε..χεχε αυτοι πιστευουν πως δεν χρειζεται βια και οταν τους βαραμε καθονται,φιλιουνται μεταξυ τους αγορια -αγορια κοριτσια-κοριτσια και γενικα ειναι για τον
...εγω πιστευω πως ειναι παιδια τα οποια δεν προσαρμοστηκαν στις κανονικες παρεες και βρηκαν καταφυγιο εκει. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Υποτίθεται ότι είναι καταθληπτικοί. Γενικά είναι μέσα στη μεμψιμοιρία.
Δεν τους πάω καθόλου, γιατί τους θεωρώ υποκριτές, την πλειοψηφία τουλάχιστον. Σε αντίθεση με τους τρέντηδες, που μπορεί να μην συμφωνώ, αλλά τους θεωρώ γνήσιους. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
![]() |
ακριβως κατσε εμενα με ρωτησανε που φοραω ολ σταρ ποσα χρονια και ερχονται τωρα και το παιζουν καποιοι?γραφουν με ξυραφια πανω απο τις φλεβες τους ντεθ και τετοιες μαλακιες και μετα μας το παιζουν καποιοι με μαυρα ρουχα αγορια βαφουν μαυρα τα μαλλια τους και ετσι παει γενικα..
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Διαφωνω με καθε ειδους τετοια ομαδα, τρεντι, emo, χιπ χοπαδες παλιοτερα ή οτιδηποτε αλλο. Απ' τη στιγμη που υιοθετεις για οποιοδηποτε λογο καποιο στυλ και βαζεις ταμπελες στο πως πρεπει να ντυνεσαι και να φερεσαι κατι παει στραβα. Το θεμα ειναι καθενας να χει τη δικη του πρωσοπικοτητα και να την υποστηριζει αναλογα με το γουστο του, την αισθητικη του και τα θελω του κι οχι να ναι ιδιος με 10.000 αλλους.-
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() |
κοιτα pink το να λες πως εισαι χιπχοπας πως εισαι μεταλας και τετοια δεν αποτελουν ταμπελα απλα ενα μεσο για να δειξεις μια πλευρα του χαρακτηρα σου..το να λες ομως ειμαι τρεντυ εχει διαφορα απο το μεταλας πχ που ειναι προσδιορισμος απλα της μουσικης σου ..ενω το αλλο απλα δειχνει πως εχεις λεφτα και μπορεις να παιρνεις μαρκες
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:23.

...εγω πιστευω πως ειναι παιδια τα οποια δεν προσαρμοστηκαν στις κανονικες παρεες και βρηκαν καταφυγιο εκει.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο