|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο τελευταίος στρατιώτης που σκοτώθηκε στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο Αμερικανός Χένρι Γκούντερ. Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός υπογράφτηκε στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1918. Στις 11:01 ο Αμερικανός στρατιώτης δέχτηκε μια μοιραία σφαίρα στο κεφάλι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#31 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Πριν ένα μήνα περίπου είχε το Έψιλον της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας ένα άρθρο για τους emo και τα τρεντάκια...Η μόνη διαφορα των emo απο τους gay δεν είναι ότι οι πρώτοι είναι καταθληπτικοί του κερατα
??? |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Φωνη 4:"Λιγα με τους System Of A Down παλιομουχριτσα μην σου στειλω την Kalia"
![]() Στο θεμα τωρα (να πω και εγω την αποψη μου επιτελους)! Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αδιαφορια για τετοια ατομα και οχι το ξυλο οπως διαβασα! Βεβαια δεν εχω πετυχει κανεναν τετοιο τυπα οποτε δεν μπορω να ξερω και πολλα πραγματα! Συνηθως τα fashion victims (γιατι και το να εισαι emo της μοδας ειναι) κανουν ο,τι κανουν για να τραβανε την προσοχη (ειτε θετικα στην περιπτωση της γκομενας που ψαρωνει ειτε αρνητικα στην περιπτωση του ξυλου, των βρισιων κλπ)! Οποτε αν δεν τους δινει σημασια κανεις θα παψουν να κανουν καραγκιοζηλικια! Παντως εγω δεν συμφωνω με οποιουδηποτε ειδους τσουβαλιασμα οπως σωστα ειπε η pink. Τελλλος |
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Και εννοειται οτι παντα σωστα τα λεω!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Καλα σοβαρα τωρα τοσο πολλοι ειναι; Προσφατα εκαναν την εμφανιση τους; Γιατι μετα τις εξετασεις του Ιουνιου ειχα ερθει Αθηνα αλλα δεν ειδα κανεναν! | |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Κανονιστε να κατεβετε κι οι δυο μαζι κατα τα Χριστουγεννα που θα χουμε πηξει να παμε μια βολτα προς το κεντρο να δειτε. Αν και μεχρι τα Χριστουγεννα θα χει ξεφυτρωσει τιποτα αλλο, δε μπορει... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
καλα σας λεει ελατε κεντρο και θα δειτε ισα με καμια 20ρια τουλαχιστον με τσιγαρο στο χερι βαμμεν μαυρα μαλλια μαυρα ρουχα και καμια μωβ τουφα πεταγμενη ετσι για να σπαει...ελεος...
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:27.

???

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο